Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€55.00

Praktijk Leonoor Netten

 • Straat: Nistelrodestraat 45
 • Stad: Tilburg
 • Provincie: Noord-brabant
 • Land: Nederland
 • Postcode: 5045 MD
 • Website: http://www.leonoornetten.nl/
 • Sinds: 26 maart 2015 09:30
 • Verloopt op: Advertentie is verlopen
Praktijk Leonoor Netten

Omschrijving

Mijn naam is Leonoor en al in mijn kindertijd was ik heel gevoelig voor de stemmingen van de mensen om me heen, ik kon voelen hoe zij zich voelden en vaak wist ik al vantevoren dat bepaalde gebeurtenissen zouden plaatsvinden.
Ook had ik contact met mijn gidsen, dat ging niet bewust, maar op een hele speelse en kinderlijke manier.
Toen ik wat ouder werd en ontdekte dat niet iedereen dat kon en veel mensen mijn gevoeligheid vreemd vonden, heb ik de keuze gemaakt om net zo “normaal” als anderen te willen zijn, ik wilde er bij horen.
Heel lang heb ik niets, in ieder geval niet bewust, met mijn gevoelige kant gedaan en heb ik mijn best gedaan om me aan te passen aan hoe anderen vonden dat ik moest zijn.
Ik leefde mijn leven, probeerde me zoveel mogelijk aan te passen en deed een hoop ervaringen op. Vaak waren die ervaringen minder fijn, maar achteraf bezien waren ze gewoon heel hard nodig om me klaar te stomen voor wat ik later “moest” gaan doen, dat waar ik voor geboren was, namelijk mensen helpen.
Het is voor een medium onmogelijk om zich in een ander te kunnen verplaatsen, als er te weinig levenservaring is opgedaan.
Toen ik in 2001 weer spiritueel “wakker” werd, kon ik er niet langer voor weg blijven lopen, er gebeurden teveel dingen die mij iedere keer weer richting mediumschap en healing duwden en ik vond dat het tijd was geworden om er iets mee te gaan doen.
Heel voorzichtig begon ik mijn gevoelige kant weer toe te laten en kreeg ik behoefte om me spiritueel te gaan verdiepen.
Ik ben met Reiki begonnen, later met Reconnective Healing en dat heb ik jarenlang met veel plezier gedaan.
Mijn heldervoelendheid werd sterker en sterker en hoewel ik wist dat ik hiermee zou gaan werken, wilde ik het wel heel graag zuiver doen. Ook wist ik nog niet zo goed hoe ik er mee moest omgaan.
Toen de Academie voor Mediumschap in Naarden heel “toevallig” op mijn pad kwam, had ik het gevoel eindelijk thuis te komen en op de plek te zijn waar ik hoorde. In de drie jaar dat ik daar gestudeerd heb, is er een wereld voor me opengegaan, letterlijk !
Ik heb daar heel erg veel geleerd en mogen proeven aan alle facetten van het mediumschap en daar kan ik de rest van mijn leven mee verder.
Ook ga ik regelmatig een week studeren aan The Arthur Findlaycollege in Stansted, Engeland, waar ik les krijg van de beste mediums uit Engeland ; Mavis Pitilla, Paul Jacobs, Tony Stockwell, Scott Milligan en Bill Thompson.
Tijdens een mediamiek consult doe ik nooit aan toekomstvoorspellingen, wel worden er inzichten gegeven hoe u zelf een bepaald doel kunt bereiken.

www.leonoornetten.nl

Advertentienummer: 9135513d096e3133

  

2163 Totale hits, 4 vandaag

  

Sponsored Links

One Response to “Praktijk Leonoor Netten”

 1. Ans Franken on 12 december 2015 @ 18:30

  Hallo Leonoor,
  Ik heb een vraagde aan je Geef jij ook readings aan huis voor meerdere personen op een avond. Ik hoor het graag van je.
  Groet Ans Franken.

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Info over adverteerder

 • Geplaatst door: Leonoor
 • Lid sinds: 26 maart 2015

Alle advertenties door Leonoor

 • Geen andere advertenties gevonden
Alle advertenties door Leonoor »

Aanbeveling