3-daagse bijscholing Individueel Systemisch Werk voor Coaches, Therapeuten en Counselors aanvang 7 april 2016

€300.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatMichiel de Ruijterstraat 2
StadBreda
ProvincieNoord-brabant
LandNederland
Postcode4819 AD
Websitehttp://www.nemacademy.nl/

In deze bijscholing leer je werken met opstellingen binnen de individuele praktijk. Systemisch Werk gaat over het krachtveld binnen familiesystemen en de invloed daarvan op het functioneren van de cliënt. In een systeem kunnen allerlei verstrikkingen spelen die maken dat een cliënt in het dagelijks leven niet altijd zijn eigen kracht op kan pakken en eigen keuzes kan maken.

Individueel Systemisch Werk is een prachtig instrument waardoor de cliënt ziet en voelt wat hij nodig heeft om opnieuw verbinding te maken met zijn eigen kracht en keuze vrijheid.

Tijdens deze bijscholing leer je werken met het genogram, vloerankers en tafelopstellingen. Ook wordt aandacht besteed aan het opschonen en innemen van de psychische ruimte.

Een verdiepende bijscholing voor Coaches, Therapeuten en Trainers die opstellingen gebruiken in de individuele praktijk. Na het volgen van deze 3-daagse bijscholing ontvang je het certificaat: ‘Basistraining Individueel Systemisch Werk’. Al onze bijscholingen zijn erkend door de NFG en je ontvangt dus bijscholings punten. (2 per dagdeel ofwel 12 voor de gehele bijscholing.

Dag 1, 07-04-2016
Dag 2, 26-05-2016
Dag 3, 21-06-2016

[email protected]
www.nemacademy.nl
076-5219573

Berichten