4 Daagse Awakening the Illuminated Heart Workshop

€444.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StadAlmere
ProvincieFlevoland
LandNederland
Websitehttp://www.awakeningtheheart.nl

De ATIH workshop is opgezet door Drunvalo Melchizedek(geboren in 1941).

Drunvalo was geïntrigeerd door de geheimen van het Universum en besloot Quantum Fysica te studeren. Hier ontdekte hij dat ook in de Quantum Fysica nog veel onduidelijk is en verlangde naar meer helderheid. Na deze opleiding besloot hij de wereld rond te reizen op zoek naar antwoorden en heeft dit gedaan voor meer dan 40 jaar.

Hij kwam terecht bij vele spiritueel leermeesters en oude inheemse stammen. Denk aan onder andere de Hopi\’s, Kogi\’s, Arhuacos Mamos, de Maya\’s, Maori, enz…
Zei leerde hem over kennis die door de tijd heen verloren is gegaan. Kennis die duizenden jaren geleden \”commen knowledge\” was. Kennis over de Flower of Life, Me-Ka-Ba en het menselijk bewustzijn.

Drunvalo heeft er zijn levens werk van gemaakt deze kennis weer terug te brengen naar de westerse wereld. Dit in de vorm van boeken als Flower of Life 1&2, Serpent of light, Living in the Heart, Mayan Ouroboros. Maar ook in de form van workshops zoals de Flower of life, Living in the heart, Earth Sky Heart workshop.

Drunvalo heeft deze kennis gebundeld en verwerkt in zijn meest recente en verfijnde workshop genaamd Awakening the Illuminated Heart workshop.

De Workshop:

De ATIH workshop zal je van alles voorzien wat nodig is om de “heilige ruimte van het hart”(Sacred Space of the heart) binnen te treden en het leven te creëren dat je verlangt vanuit liefde. Om dit proces te ondersteunen zijn delen van de workshop geheel toegewijd aan healing, inclusief een prachtige groeps healing ceremonie.

De hier opvolgende dagen wordt je begeleid om je Beams of light te activeren welke een Cirkel van licht om je hoofd heen genereert. Deze activatie zal je paragnostische kwaliteiten doen verder ontwikkelen en 3e oog(3rd eye) doen openen.

Als eind resultaat van deze workshop, leer je je natuurlijke Mer-Ka-Ba(Licht lichaam) te activeren en via deze methode zal dit ook permanent zijn.

De ATIH workshop zal alles omvatten wat nodig is voor Ascensie(Ascension), wat het process is om naar een hoger niveau van bewustzijn te stijgen, waar Moeder Aarde en de Mensheid naar onderweg zijn.

Wat gaan we doen in de workshop:
-We leren de unity breath
-Leren de “heilige ruimte van het hart” binnen te gaan
-De kleine ruimte(Tiny Space) in de “heilige ruimte van het hart” te vinden
-Je gaat de 8 prana buizen rondom het hoofd activeren
-Je leert je 3e oog activeren
-De gouden merkaba te activeren

We maken onder meer gebruik van:

Krachtige healing ceremonies, welke belangrijk zijn om mentaal en emotioneel trauma te verwijderen uit je systeem. Dit is belangrijk, omdat trauma je kan weerhouden van de heilige ruimte van het hart te betreden.

Een sterke Tibetaanse oefening die komt voort uit de Witte Tantra traditie. Erg belangrijk om je hart verder te openen.

Een krachtige Sufi Dans die komt voort uit het Sufisme. Ook heel krachtig voor het openen van het hart.

Heb je interesse? neem een kijkje op de website

26 augustus 2015 10:15

This ad has expired

Listing ID 40255dd906cef232 1468 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten