Asherah van den Berg

€45.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatMarktstraat 12
StadBrunssum
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode6446 AC
Websitehttp://www.lesoleill.nl/

Ontspanningsmassage (kort) € 45,00 voor 45 minuten

Ontspanningsmassage € 90,00 voor 90 minuten

Een sessie van 45 of 90 minuten die bestaat uit ontvangst en het doorgeven van de Universele Energie (Reiki) via een heerlijk ontspannende massage Vaak is een lichaam dagen of wekenlang in een houding. Denk aan kantoorwerk, autorijden, lang in een houding staan of zitten. Hierbij gaan spieren vast zitten en pijn doen. Bij de ontspanningsmassage wordt uw gehele lichaam zacht gemasseerd met een etherische olie. Rust en ontspanning staan centraal bij deze massage, die heilzaam is voor lichaam en geest. U voelt letterlijk de spanning van u af glijden ! Deze massage is klachtgericht en heerlijk om te mogen ontvangen. Uw lichaam zal ik heerlijk tot rust brengen en u verlichten van alle spanningen.. Uw lichaam wordt in delen gemasseerd en behandeld. Indien er spanningen los komen wordt u bedekt met warme doeken. Na de behandeling zal gaat u geheel ontspannen weer huiswaarts

Massage is gezond, vanwege de activering van de bloedsomloop, de ondersteuning van de lymfestroom die zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen, en het verlichtende effect bij pijn Massage helpt deze spanningen te verminderen en geeft het lichaam de kans zich met de eigen energie te genezen.

Spanning

Bij spanning voelt een aanraking heel anders aan dan in een ontspannen toestand. Door teveel stress kun je jezelf verliezen in de buitenwereld en is het soms moeilijk bij je eigen gevoel en grenzen te komen. Vandaar dat je letterlijk het gevoel kunt hebben de wereld op je schouders te dragen. Een massage kan je weer terugbrengen bij je lichaam, je eigen gevoel, en ook je grenzen. Door de huid met aandacht te masseren kunnen opgehoopte spanningen worden losgelaten en de stroming in het lichaam worden verbeterd.

Aandacht

Belangrijk bij een goede massage is niet alleen de techniek en bekwaamheid van de masseur of masseuse, maar net zo belangrijk is de aandacht van diegene. Wanneer je wordt gemasseerd door iemand die er met zijn aandacht niet bij is, doordat hij of zij tv kijkt of ondertussen things-to-do-lijstjes bedenkt, dan wordt de aanraking mechanisch. Aangezien we geen robots zijn, voelen we dat verschil. Daarom is het belangrijk een goed opgeleide massagetherapeute te vinden.

Wat voor massage?

In de meeste gevallen voelt de therapeut met de handen aan waar de meeste spanning zit en zal daar gericht aandacht aan besteden. Daarnaast is de techniek die tijdens massages wordt gebruikt, afhankelijk van het soort massage. Acupressuur is bijvoorbeeld gebaseerd op de principes van acupunctuur. Op bepaalde lichaamspunten wordt druk uitgeoefend met de vingers, ter behandeling van bijvoorbeeld stress en gewrichtsontstekingen. Bij een Thaise massage wordt gebruik gemaakt van een combinatie van drukpunten en rekken en strekken. Bij aromatherapeutische massage wordt gebruik gemaakt van bepaalde oliën met genezende en verjongende effecten. Andere bekende massages zijn: medische massage, reflexologie, Reiki, Rolfing, Shiatsu, Zweedse massage en de laatste tijd is ook de Hot Stone-massage erg populair, vanwege de ontspannende werking van de warme stenen waarmee wordt gemasseerd. Sport je intensief of verricht je veel lichamelijk werk dan kan bijvoorbeeld een sportmassage heilzaam zijn.

Ontspanningsmassage (kort)

€ 45,00 voor 45 minuten

Ontspanningsmassage

€ 90,00 voor 90 minuten

Afspraken alleen telefonisch. Bij geen gehoor of de voicemail, spreek gerust in je wordt binnen 24 uur terug gebeld

Berichten