Astrologisch plattegrond helpt bij Feng shui

€22.50

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieGroningen
LandNederland
Websitehttp://www.gowithyourflow.nl/

De feng shui van de astrologie of astro-plattegrond

Om inzicht te krijgen in hoe je omgeving er uitziet en wat deze omgeving je vertelt, kun je gebruik maken van je eigen horoscoop als plattegrond, ook wel de astrologische windroos genoemd of de feng shui van de astrologie
Je krijgt een transparant van je horoscoop die je bijvoorbeeld over de plattegrond van je huis heen kunt leggen. Daardoor wordt er waardevolle informatie die in je huis verborgen ligt toegankelijk gemaakt.
Het is een vertaalmethode om je huis te ‘lezen’. Daar zit helemaal niet zoveel magie of geheimzinnigs aan. Het is vooral gebaseerd op logica, op nuchterheid en gezond verstand.
Het enige dat verder nodig is, is de begrippenlijst van de planeten om dat watje leest ook op de juiste wijze te vertalen. Het is een hulpmiddel bij het zoeken naar balans in je huis en in jezelf.
De methode bestaat eruit dat de planeet standen uit iemands horoscoop worden omgerekend naar de graden of windstreken van het kompas en opeen transparant worden getekend. Vanuit het middelpunt worden lijnen getrokken door de planeten. Als de transparant op een tekening van iemands huis, de plattegrond van zijn geboortestad, zijn woonplaats of kaart van het land wordt gelegd,wijzen deze planeetlijnen naar plaatsen, gebouwen, zaken of steden waarmee een relatie bestaat, die al of niet gunstig kan zijn.
Dit kan natuurlijk ook voor op je kantoor of steden. Leg je plattegrond op Nederland, Europa of de wereld en zie welke plaatsen/landen je beter kunt vermijden en welke juist inspiratie geven.
Bekijk niet alleen de plaats, maar ook naar welke richting het gaat.
B.v Je kantoor kan niet anders dan op je Saturnus plek (je hebt het niet altijd voor het zeggen), prima, maar plaats je bureau dan altijd richting Zon/ Jupiter of Mercurius.
Welke plaats kun je het beste winkelen, meestal wel op je Venus plek.
Op welke plaats kun je succes en groei verwachten, je Jupiter richting kan helpen!
Je legt deze horoscoop op de plattegrond van je huis of op de kaart van Nederland/Europa en je kunt meteen zien, van welke plekken/plaatsen jij geniet(daar staat dan bijvoorbeeld de Zon, Venus, Jupiter).
Zorg wel dat je de plattegrond goed legt dus kijk of het noorden ook werkelijk op het noorden ligt.
Op een plattegrond van je huis zou ik hem op het midden leggen, maar als je de landkaart van Nederland gebruikt dan ontspringen de energieën op de plaats waar je geboren bent

Wil jij ook koersen op jouw planeetkompas? Wilt je weten welke planeetenergieën op welke plek in jouw woning of woonplaats een rol spelen en wat je er mee kunt doen?

*Je persoonlijke plattegrond bestaat uit:
• Een transparant van jouw horoscoop
• Een kopie op gewoon papier (ter controle om te voorkomen dat je de transparant niet verkeerd neerlegt)
• De handleiding
• Zwart /wit uitdraai van Europa
• persoonlijk horoscoop

Dit alles wordt u voor €22,50 opgestuurd
Zie ook http://www.gowithyourflow.nl/astro-plattegrond
Mijn mailadres voor vragen is ingrid@gowithyourflow.nl

Met vriendelijke groeten Ingrid

Berichten