Betaalbare IET Healingen in praktijk of op afstand (healen met Engelen energie)

€29.95

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatTichelwerk 22
StadMakkum
ProvincieFriesland
LandNederland
Postcode8754CB
Websitehttp://www.praktijkheeara.nl/

Healing met Engelen Energie – IET healing

Wat is Integrated Energy Therapy IET ?
Integrated Energy Therapy (ookwel IET genoemd) is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij engelen, en spirits jou gaan helpen via mij om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen en blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau los te laten.

Velen van ons (ook ik) hebben dagelijks te maken met verschillende emoties.
Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt.( Kwaadheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid, etc.) Maar soms is het te heftig en te veel. Dit overschot aan emoties wordt dan opgeslagen in het geheugen van onze cellen.
Er kunnen dan energie blokkades ontstaan, die de basis zijn van ziekten en mentale klachten. Deze blokkades laten in ons energieveld, onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft op herhaling en er dus voor zorgt dat een zelfde soort ervaring weer plaats zal vinden. Dit zorgt voor patronen in ons leven die worden herhaald, net zolang tot deze blokkades opgeheven en losgelaten kunnen worden.

Als Integrated Energy Therapy behandelaar ben ik simpelweg een doorgeefluik. Ik geeft de energie van 9 speciale aartsengelen door. Op elk punt werken we met 4 stappen; allereerst activeer ik bij mijn klant op elk punt de negatieve emotie zoals bv angst, daarmee geef je als het ware het lichaam de kans om de emotie uit alle cellen en organen omhoog te laten komen. Vervolgens werk ik samen met de engelen, gidsen en spirits om mijn klant deze negatieve emotie -in dit voorbeeld wrok of hartepijn- af te laten voeren. Dan ga ik op het punt van de bv wrok of hartepijn de aura schoonmaken, zodat mijn klant blokkades en weerstanden kan loslaten. Tot slot integreer ik/voer ik de positieve energetische tegenhanger van wrok of hartepijn in, en dat is in dit voorbeeld van wrok ‘ vergeving ’ en bij hartepijn prent ik ‘ liefde ‘ in. Zo werk je alle punten af. Als gevolg hiervan heb jij de mogelijkheid om ziekten, pijn en klachten zelf los te laten.

Er zijn nagenoeg geen bijwerkingen bij deze krachtige en milde vorm van behandeling. Het kan zijn dat je bv die nacht wat heftiger kan dromen of je kunt de volgende dag moeilijk wakker worden of moe zijn.

Deze behandeling of behandelingen kunnen/ kan er vooral voor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Het werkt door handoplegging en drukpunten, door de kleding heen. Je hoeft je alleen te ontspannen bij mij thuis op de behandeltafel (of thuis in je eigen luie stoel, bed of bank omdat de behandeling ook op afstand kan worden gedaan, ik kan zelfs de behandeling voor je weg zetten in een cloud zodat jij hem kan downloaden als je er aan toe bent bv als je naar bed gaat!) en de ontspanning van de engelen komt als vanzelf over je heen.

In de dagen na de behandeling kun je bijvoorbeeld merken dat je meer energie krijgt en zekerder van jezelf bent.
Ik zelf heb de behandeling gehad en doordat ik er zo van ben opgeknapt heb ik de opleiding gedaan om ook andere mensen weer hun zelf te laten voelen.

DE DRIE NIVEAUS VAN DE INTEGRATED ENERGY THERAPY
Met Integrated Energy Therapy® kun je met de basis workshop fysieke en emotionele blokkades en recente pijn helen. Het Intermetaire niveau richt zich op het loslaten van karmische en zich herhalende patronen zonder dat men de ervaring opnieuw hoeft te beleven of herbeleven. Het verwerken gebeurt dan tijdens de slaap waarna de persoon zich meestal herinnerd druk gedroomd te hebben, maar niet meer weet waarover het precies ging. Met het Advanced niveau worden je zielendoelen en de mensen in je zielencluster die je daarbij kunnen helpen geactiveerd.

Ik bezit al de 3 niveaus en sta ingeschreven bij:

The Center of Being,Inc.

PO Box 883,

Woodstock, NY 12498

001 (845) 657-7220 USA

Integrated Energy Therapy

Ik laat u graag kennismaken en ervaren wat een IET behandeling is.

Neemt u vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Berichten