creatieve coaching & healing praktijk

€50.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatBerilpad 3
StadIJsselstein
ProvincieUtrecht
LandNederland
Postcode3402XS
Websitehttps://www.coachpraktijk-vlinders.nl

Lieve jij…….. fijn dat je er bent

Hallo Welkom
Ik ben Marlon en ik ben COACH > persoonlijk coach.
Ik heb een eigen praktijk > coachpraktijk-vlinders, en ik heb een verhaal te vertellen.

Ik begeleid jou, in jouw proces naar een prachtige vlinder. Samen met jou ga ik op pad van klacht naar jouw kracht jouw eigen zijn jouw ik.
Ik begeleid jou op jouw weg van rups naar vlinder.
Dat doe ik d.m.v. creatieve coaching en lichamelijke healing. Hoe we jouw weg gaan bewandelen is afgestemd op alleen jou en jouw behoeftes. Wanneer we besluiten deze weg te gaan laat ik je pas weer los als jij veilig kan vliegen. Hoe lang dat duurt is persoonsafhankelijk ieder zijn eigen proces.
Je verliest geen tijd we gaan meteen over tot actie.

Een intake zet ik in de vorm van analyseren in kleuren in voelen in beleven. Vanaf het eerste moment wordt er al iets in gang gezet en voor jou in kaart gebracht.
We starten daarna een behandelplan wat voor jou op maat gemaakt wordt. Facetten die daarin verwerkt worden zijn; lichamelijke healing d.m.v. massage reiki soundhealing balanscoaching. Hierbij geef ik je mee… stukjes inzicht om er thuis mee aan de slag te gaan PUUR voor jou zelf.

Wanneer het lichamelijk > energetische in evenwicht > balans is pakken we een stukje terug en kijken we naar het eerste verslag > de kleuren en de knelpunten daarin. De knelpunten nemen we mee in creatieve coaching. Omdat jij energetisch in balans bent gebracht is er ruimte ontstaan om het overzicht te zien en kun je inzichten ontvangen met betrekking tot jouw knelpunten. Dit proces hoeft helemaal niet lang te duren per knelpunt zal ik er een creatieve opdracht aan koppelen. Wat we gaan uitwerken tot het oke is. voor elke opdracht staat dus maar 1 sessie.

We zijn gestart met 1 x in de week wat over vloeit naar om de week. Om het daarna als ondersteuning nog 3 maal 1x in de maand te onderhouden.

Wanneer je het gevoel hebt ik ben er nog niet helemaal maar de sessies heb je eigenlijk niet echt meer nodig omdat
_ je hebt inzicht
_ Je energie kan vrijuit stromen

kunnen we jouw healing om in De Metamorfose Massage deze heeft zijn eigen tijd en zijn eigen proces net zolang en zo vaak als jij het nodig hebt. Tot het moment dat je kan zeggen

Ja ik ben een vlinder!!!!

Preventief onderhouden; Dat kan met de vlindermassage.

Bedankt voor het lezen
Tot ziens bij mij in de praktijk
Warme kleurrijke groet Marlon

Berichten