Cursus kaartleggen met de Gypsy waarzegkaarten: UNIEK in BE & NL

€199.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatKortrijkseweg 353
StadWaregem
ProvincieWest-vlaanderen
Landbelgie
Postcode8791
Websitehttps://www.bloom.be/trainingen/cursus-kaartleggen-gypsy-kaarten

De kunst van de Gypsies: leer kaartleggen als een pro… met de Gyspy Kaarten Cursus!

Waarom je deze cursus over de Zigeuner (Gypsy) Kaarten bij Bloom in Waregem gewoonweg niet mag missen! De Gypsy Kaarten kennen een lange en verre geschiedenis, en daar weet Fabio Vinago alles over! Als auteur van het eerste Gypsy Waarzegboek vond hij dat het tijd werd om zijn kennis en kunnen te delen met iedereen die interesse heeft dit unieke orakelsysteem te ontdekken. De cursus ‘Kaartleggen met de Gypsy Waarzeg Kaarten’ wordt gegeven door Stefan (i.s.w. Fabio), Fabio’s partner die deze kaarten als een pro beheerst.

Tijdens deze cursus (die over 4 sessies van 3 uren loopt) wordt er veel aandacht besteed aan de betekenis van de 52 tekeningen op de kaart, de medaillons (harten, klaveren, ruiten en schoppen), de overige persoonskaarten (de Heren, de Dames en de Boeren). Daarnaast zullen de volgende legpatronen aangeleerd worden:

De legging met verleden, heden en toekomst
De relatielegging (hoe staan 2 partners tegenover elkaar)
De traditionele Gypsy legging met 17 kaarten (uiterst uniek legpatroon)
Grand tableau met 52 kaarten
Deze cursus ‘Kaartleggen met de Gypsy Kaarten’ geeft jou een gedegen basis om zelf als een kaartlegger of kaartlegster aan de slag te gaan en is zowel geschikt voor beginners én gevorderden. In de prijs van de cursus zit ook een nieuwe Gypsy WaarzegSet inbegrepen. Omdat dit het eerste boek is dat handelt over de Gypsy Kaarten, is deze lessenreeks uniek en elders niet te vinden.

Laat je inspireren en begeleiden door de kunst van de Gypsy-cultuur en leer kaartleggen als een pro tijdens deze unieke Cursus Kaartleggen met de Gypsy Kaarten bij Bloom in Waregem!

Docent: Stefan Devillé (i.s.w. Fabio Vinago)
Extra info: na afloop ontvang je een certificaat van deelname
Inschrijven: voor 01/09/2019
Inbegrepen: De Complete Gypsy Waarzeg Set (boek + kaarten) zit in de cursusprijs vervat

Berichten