Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€45.00

De Gouden Schaal Soundhealing

  • Straat: Jasmijnstraat 32
  • Stad: Tilburg
  • Provincie: Noord-brabant
  • Land: Nederland
  • Postcode: 5014AR
  • Website: http://www.degoudenschaal.com/
  • Sinds: 19 september 2015 09:43
  • Verloopt op: Advertentie is verlopen
De Gouden Schaal Soundhealing

Omschrijving

Toepasbaar bij:

Lichamelijke klachten
Stress/burnout
­AD(H)D of autisme
­Psychische klachten
­Ouderen en mensen met verstandelijke beperking
­Klankreizen en snoezelen

Als jong mens leerde ik al een belangrijk principe over het leven: Zo binnen zo buiten. Al op vroege leeftijd interesseerde ik me in allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ontwaakte bij mij het besef: De wereld van vandaag heeft mensen nodig die meer delen, samen werken en uit de ratrace durven stappen van “meer hebben” of “alles voor jezelf hebben”. Stress en angst houden ons gevangen in een overleef modus waarin geen ruimte is voor frisse ideeën voor een betere wereld. We zitten gevangen in patronen van geld verdienen en consumeren.
Naast mijn werk in de gehandicaptenzorg en als soundhealer, ben ik voorzitter van de Lets in Tilburg. Dit is een alternatief geldsysteem waarbij je diensten en goederen kunt ruilen zonder euro’s. Omdat de wereld momenteel zulke financiële crisissen doormaakt, zie ik dit als een mogelijk begin van een oplossing, hoe klein ook. Behalve in spiritualiteit verdiep ik me tegenwoordig in de breedst mogelijke zin in onderwerpen zoals duurzamere oplossingen voor de economie en het milieu.
Sinds enkele jaren beoefen ik Biodanza, en in 2013 voltooide ik een opleiding tot soundhealer. De dans van het leven daagt me uit om alles wat mij bezig houdt samen te brengen. Mijn passie is het herkennen van patronen die ons gevangen houden in een manier van leven die niet meer werkt, en deze doorbreken; van binnen en van buiten. Met soundhealing hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het doorbreken van die patronen. Dit najaar hoop ik met een NLP opleiding te starten waarmee ik dat soort veranderingsprocessen nog beter kan ondersteunen.

www.degoudenschaal.com

Advertentienummer: 90055fd2b185d7f7

 

1377 Totale hits, 1 vandaag

  

Sponsored Links

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Info over adverteerder

Alle advertenties door maartjelindhout

  • Geen andere advertenties gevonden
Alle advertenties door maartjelindhout »

Andere advertenties

Aanbeveling