Detoxretraite voor vrouwen

€350.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatRue de Dochamps 7
StadAmonines
ProvincieLuxemburg
Landbelgie
Postcode6997
Websitehttps://www.amonines.com/nl/event/reinigingsweek-voor-vrouwen/

Neem even de tijd om weer bij jezelf te komen en op adem te komen met deze detoxretraite voor vrouwen. Deze week gaat over reiniging van lichaam èn geest, zodat je weer in contact komt met wie je in essentie bent. Met een mild detox dieet en een programma van stilte, meditatie en qigong. Om te delen in wijsheid, compassie en zachtheid.

Dit programma herstelt de verbinding met dat oer-vrouwelijke instinct van lief hebben, delen en zorgen voor. Want alhoewel mannen en vrouwen in spiritueel en sociaal opzicht gelijk zijn, is het toch ook duidelijk dat er verschillen bestaan in de energetische constitutie. En zoals het voor mannen de bedoeling is om optimaal man te zijn, is de opdracht aan de vrouw om optimaal vrouw te zijn. Door ons te openen voor een spiritueel perspectief op het leven wordt helder wat dit betekent. Centraal staan verbinding en openheid. Van jezelf houden zonder egoïstisch te worden. Zacht zijn zonder omver geblazen te worden. En compassievol delen zonder jezelf weg te geven.

Deze week is bedoeld om weer thuis te komen, jezelf lief te hebben en jouw vrouw-zijn te vieren. Zodat je terug keert naar jouw natuurlijke staat en zo jezelf en de wereld van dienst bent in compassie en ontvankelijkheid.
Programma Reinigingsweek

Tijdens deze week is er een programma met onder meer:

> vier dagen een speciaal Ayurvedisch reinigingsdieet met liefde en respect voor jouw lichaam;
> dagelijkse meditaties en contemplatie om je te openen voor een spiritueel bewustzijn van openheid en verbinding;
> dagelijkse periode van stilte waarin de Soul tot rust kan komen en je stil wordt van binnen;
> Zhineng Qigong oefeningen om de energie in het lichaam te laten stromen, voor balans van lichaam en geest.

We zorgen samen voor de bereiding van de reinigende maaltijden en maken mooie wandelingen in de natuur. Een programma dat zich (deels) vormt dat wat we met elkaar delen in een gesprek, in stilte, in een lach of een blik.

Berichten