Caelum praktijk voor energetische therapie – coaching – mental health – healing – essentie in Heerlen

€40.00

Aanvullende Info

StraatEgstraat 129
StadHeerlen
ProvincieLimburg
LandNederland
Postcode6418JA
Websitehttp://caelumm.jimdo.com/

Door in mijn praktijk via de Megos Cleaning Reset ® mensen te ontladen van negativisme, druk, spanningen en stress, komen ze er los van en ervaren vaak meer ruimte, rust & energie in lichaam en geest. Om zo makkelijker de balans te hervinden en meer aan te kunnen. Overal zit druk op en elk mens kan maar een bepaalde hoeveelheid druk aan.

Tijdens een persoonlijke coachingsessie spoor ik gedragspatronen op en ontlaad en neutraliseer deze. Ik leg de werking ervan uit, zodat de cliënt er bewust van wordt. Hierdoor gaan ze hun innerlijke processen beter begrijpen en dat stimuleert de persoonlijke groei en zelfkennis.

Zo is het steeds makkelijker om op een neutrale en objectieve manier naar problemen, situaties of mensen te kijken. Waardoor negatieve- emoties, gedachten en onbestemde gevoelens minder grip op ons krijgen en we zuiverder gaan waarnemen en reageren.

Doordat we de lens van onszelf schoonpoetsen, krijgen we weer een helder beeld!

Daarnaast stem ik de verbindingen tussen mind, gevoel en intuïtie op elkaar af, waardoor het bewustzijn en onderbewustzijn meer op één lijn komt met het hier en nu.

 

 

21 juli 2016 06:34

346 days, 22 hours

Listing ID 80957906c07831d0 1285 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten