Event Leven in Overvloed

€97.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatSoerenseweg 73
StadApeldoorn
ProvincieGelderland
LandNederland
Websitehttps://spirit-coaching.nl/leven-in-overvloed/

Het event Leven in Overvloed

Ken jij dat gevoel van overleven? Om constant te leven met een gevoel van tekort?

Wat je ook doet… het wil maar niet lukken. De baan waar je zo naar verlangt blijft weg. Misschien ben je druk en heb je nauwelijks tijd voor familie en vrienden (als je die hebt). Of het grote geld waar je al zo lang van droomt komt niet binnen. Misschien ervaar je simpelweg niet genoeg liefde in je leven. Het leven is ploeteren en al doe je nog zo je best, er is altijd dat gevoel van tekort.

Misschien denk je dat dat komt doordat de wereld zo is, maar de wereld is niet zo. Het is jouw mindset van waaruit je je wereld creëert. Van waaruit je overvloed of een tekort aantrekt. Als je als kind niet genoeg aandacht en/of liefde hebt gehad, dan kun je een conditionering hebben die je niet helpt om in overvloed te leven. Dat is de echte oorzaak.
Er is echter goed nieuws:

EEN CONDITIONERING KUN JE VERANDEREN!

Ik spreek uit ervaring. Ik ben mij gaan verdiepen in de kracht van manifesteren en heb ook die pijnlijke conditionering losgelaten. Inmiddels is mijn leven niet meer te vergelijken met zoals het toen was en leef ik een leven vol overvloed. Je hebt in mijn ogen een overvloedig leven wanneer je leeft in liefde, je kunt doen wat je wilt en je dromen waarmaakt.

Hoe zou het zijn als jij kunt doen wat je wilt? Als jij leeft in een liefdevolle wereld en ontvangt waar je naar verlangt?
Reizen, een onderneming beginnen, goede doelen steunen en domweg gelukkig zijn met het leven dat je leidt… alles is mogelijk. Jawel, dat is ook voor jou mogelijk. Ook jij kan van tekort naar overvloed gaan

Verander je leven met het 2-daags event ‘Leven in Overvloed’

Tijdens dit event wordt jouw programmering op celniveau veranderd. Dat gebeurt doordat ik met veel lichtheid en humor, maar tegelijkertijd zeer confronterend werk. Hierdoor ga je open voor geluk en liefde en zal je helder krijgen wat het is waar je werkelijk naar verlangt. Dat ga je dan manifesteren.

Tijdens het event word je op een diep niveau bewust van:
• Welke keuzes je kunt maken waardoor je niet langer een speelbal bent van de omstandigheden.
• Hoe je deuren kunt openen, waarvan je misschien niet eens wist dat ze gesloten waren en je je liefde weer kunt laten stromen.
• Waar je jezelf nog hebt belemmerd in het ervaren van geluk en overvloed en hoe je deze blokkades kunt transformeren. Dan wordt je zwakte je kracht.
• Dat je contact kunt maken met jouw innerlijke bron van overvloed zodat je voor jouw geluk niet meer afhankelijk bent van externe omstandigheden.
• Contact met jouw waarheid, met jouw oneindige potentieel en innerlijke vrijheid waardoor je ook daadwerkelijk datgene wat naar je toekomt kunt ontvangen.

Mahatma is een kei om de onderliggende patronen zichtbaar te maken waardoor dat waar je naar verlangt niet eerder naar je toe kon stromen. Dat doet ze met een deskundigheid en een luchtigheid waardoor de energie kan veranderen. Zij transformeert die patronen op celniveau waardoor jouw leven kan veranderen.

Dit event is voor jou als:
• Je weet dat er meer mogelijk moet zijn, dan je tot nu toe ervaart.
• Je van alles probeert en het toch maar niet lukt om succesvol te zijn.
• Als je het lastig vindt om geld te vragen of te ontvangen.
• Als je denkt dat je hard moet werken voor je geld.
• Als je jezelf niet durft te openen voor liefde (ja, ook daar gaat deze Leven in Overvloed over)
• Als je emotionele problemen hebt waardoor je het leven niet kunt genieten.
• Altijd maar je best doet om succesvol te zijn, maar dat dat nog niet zo wil lukken.

Je mag nog een tweede persoon gratis meenemen. (zolang dit vermeld wordt op de site)
Dat is mijn extra cadeautje voor jou. Let Op: tijdens het aanmeld proces kun je je introducé een uitnodiging sturen. Hij of zij dient zich binnen een week aan te melden. Deze aanbieding geldt zo lang het op de website vermeld staat!

De events zijn van te voren al snel volgeboekt, dus meld je nu aan, dan weet je zeker dat je mee kunt doen.
Datum: 25-26 februari 2017
Tijd: 10.00 uur – 17.30 uur

Vroegboekprijs tot en met 1 februari 2017: € 97,-
Na 1 februari 2017: € 117,-
Locatie: Fletcher hotel te Apeldoorn: Fletcher Hotel Apeldoorn, Soerenseweg 73, 7313 EH Apeldoorn

Berichten