Fluistering voor jou van je overleden dier

€15.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieNoord-brabant
LandNederland
Websitehttp://www.moederenkind.net

Wil jij een fluistering van je dierbare overleden viervoeter ontvangen in een foto bewerkt?

Je kunt ook op fb kijken hiervoor
https://www.facebook.com/Fluisteringvanjouwoverledenhondopfoto/

1 deel van de vergoeding doneer ik aan het KNGF voor geleide honden voor mensen met een beperking. Of een adoptie pup die wordt opgeleid en getraind om een goede geleide hond te mogen worden! En er zullen nog andere goede doelen toegevoegd worden. Dat wordt dan vermeld op deze pagina!
Lees dan dit hele bericht goed door!
Honden zijn hele trouwe vier voeters die jou jarenlang veel plezier, vreugde, troost en liefde zullen geven. Zij oordelen niet en staan altijd aan je zijde. Elke dag zullen ze blij zijn om je weer te zien, en kijken dagelijks uit naar de fijne wandelingen die je samen maakt. Ook zullen ze jou altijd aanvoelen. Ze steunen je in moeilijke tijden, door even te komen snuffelen. En ze weten het meteen als het slecht met je gaat of dat jij je in een situatie bevindt die onveilig is. Aan deze jarenlange vriendschap komt op fysiek niveau helaas een einde. Maar WEET dat jouw hond altijd aan je zijde zal blijven staan. Niet fysiek, maar wel op een ander niveau. De Ziel blijft bestaan en deze zal altijd bij jouw blijven en is als jij er voor open staat, erg duidelijk voelbaar. Niet iedereen kan dit voelen, of staat hiervoor open en vangt de fluisteringen op van hun trouwe dierbare maatje die nu op de regenboogbrug wandelt. Wil je toch graag weten wat jouw lieverd je te vertellen heeft?
Dat kan, ik kan voor jou in een afstemming op de energie van de Ziel van jouw hond een mooie boodschap aan je doorgeven.
En om het nog persoonlijker te maken, bewerk ik deze boodschap in een mooie foto van jouw hond.
Wil jij dit graag ontvangen?
Dan mag je mij een bericht sturen met daarin de naam van je hond, een lievelingsfoto van je hond. En jouw volledige voor en achternaam.
Dit stuur je naar [email protected]
Dit is een prachtig geschenk voor je zelf, zodat je weet dat jouw hond je nog altijd zal begeleiden in je leven. Je nog steeds kan steunen, troosten en heel veel kracht kan geven waar het nodig is.
Ik wil met de kleine vergoeding die ik hiervoor vraag ook een goed doel steunen.
En dat is het KNGF Geleide honden.
Deze honden zijn hard nodig, en begeleiden hun baasje die met een beperking moeten leven.
Het is hun missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een (geleide)hond vergroot hun bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden en expert op het gebied van hond en handicap. En daar is veel geld voor nodig!
Ik zal dan ook een deel van de totale vergoeding die ik voor deze dienst vraag voor de fluistering van je hond, doneren aan het KNGF.
Elke donatie die ik doe, zal ik op deze FB pagina vermelden!
Dit zal ik maandelijks doen!
De vergoeding die ik vraag voor de tijd en energie die ik erin steek zal 15,00 euro zijn.
Er gaat 5 euro per boodschap naar het goede doel.
http://www.geleidehond.nl/
En ik ga zelf een pup adopteren voor 7,50 euro per maand. Een pup die getraind en opgeleid wordt om een geweldige geleide hond te kunnen worden.
https://www.adopteereenpup.nl/

Berichten