Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€27.95

Geheime Sleutels – orakelspel van 56 orakelkaarten

Geheime Sleutels – orakelspel van 56 orakelkaarten

Omschrijving

Geheime Sleutels – Magische boodschappen uit het universum UNIEKE SET

Dit orakeldeck is geïnspireerd op de Kleine Arcana uit de tarot en gaat over de kleine beslommeringen, verdriet, twijfels die we in het dagelijks leven tegenkomen. Geheime Sleutels laat ons kennis maken met magische boodschappen die je direct in je dagelijks leven kan toepassen.

De befaamde Tarotkaarten worden onderverdeeld in de zogenaamde grote- en kleine Arcana. Arcana stamt af van het Latijnse woord Arcanum wat letterlijk ‘geheim’ betekent. Hiermee handelt de Tarot over de grote- en kleine geheimen of veranderingen in ons dagelijks leven. Het kaartendeck ‘Geheime Sleutels’ verpersoonlijkt de beslommeringen, het verdriet en de twijfels waar we dagdagelijks mee kampen.

‘Geheime Sleutels’ – magische boodschappen uit het universum is geïnspireerd op de kleine Arcana van de Tarot, en op het klassieke kaartspel. Dit uniek kaartendeck brengt ons boodschappen over alledaagse gebeurtenissen. ‘Geheime Sleutels’ leent zich perfect als orakel deck, waarbij een dagkaart kan getrokken worden, of als kaartendeck om een eenvoudige kaartlegmethode mee toe te passen.

INCLUSIEF HANDLEIDING

Advertentienummer: 9675f33a61c43d34

  

400 Totale hits, 1 vandaag

  

Sponsored Links

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Andere advertenties

Aanbeveling