Healing Centre Beyond Medicine

€85.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWolfhezerweg 31
StadWolfheze
ProvincieGelderland
LandNederland
Postcode6874 AA
Websitehttp://www.ethealing.nl/index.php/nl/onze-diensten

Healing Centre Beyond Medicine is een klein collectief van healers die samenwerken met buitenaardsen op het gebied van healing en bewustwording.
We hebben onze krachten als ET-Healers gebundeld in Healing Centre Beyond Medicine omdat we samen meer Licht, Energie, Information in de wereld kunnen zetten dan wanneer we dit ieder voor zich zouden doen.
Daarnaast brengt iedere ET-Healer zijn specifieke ervaring, kennis en talenten mee die zijn opgedaan tijdens hun spirituele zoektocht en door middel van opleidingen, training, cursussen, workshops en natuurlijk de lessen die onze Ziel ons geeft in het leven. En natuurlijk leren we veel van de wijsheden en informatie die we doorkrijgen van onze buitenaardse vrienden ter ondersteuning van onze spirituele groei.

Tot op heden hebben we veel mensen mogen helpen in een variëteit aan problemen, zoals:
– Velerlei lichamelijke symptomen
– Karmische zaken en meegenomen zaken uit vorige levens
– Onverwerkte emoties en traumas
– Spirituele contracten
– Onbegrepen, onbereikbare delen van het Zelf
– Voldoening in het leven en het vinden van je Missie
– Intuitieve ontwikkeling en verbinding met hogere dimensies
– Omgaan met relatie dynamiek (opstellingen)
– Balans en ontwikkeling van ons mannelijke en vrouwelijk delen
– Beperkende overtuiging
– Herhalende patronen van beperkend gedragingen, gedachten en emoties

Behalve healingsessies organiseren we tal van kleine en grote events in Nederland en België en bieden verschillende opleidingsprogramma’s aan.

Als onze manier van helpen je aanspreekt en je herkent bij jezelf een van deze (of andere) zaken, weet dan dat er veel meer mogelijk is dan er tot nog toe bekend is onder het grote publiek. Durf voorbij te gaan aan wat je tot nog toe misschien als mogelijk hebt gezien en gun jezelf een leven te leiden in je volle potentieel. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of voor het boeken van een healing sessie bij Jacqueline of Manon.

Als je voelt dat dit is het werk wat je wilt doen in je leven, dat dit is waarom je hebt gekozen om naar de planeet Aarde te komen op dit moment in haar evolutie, dat dit is waar je je hele leven naar hebt gezocht, laat het ons weten en laten we kijken wat er voor je mogelijk is.

Berichten