Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€30.00

Healing Garden, spiritueel festival

 • Straat: Erkemerderstrand
 • Stad: Zeewolde
 • Provincie: Flevoland
 • Land: Nederland
 • Postcode: 3896LB
 • Website: www.healing-garden.nl
 • Sinds: 2 april 2016 13:09
 • Verloopt op: Advertentie is verlopen
Healing Garden, spiritueel festival

Omschrijving

Bewust festival voor de hele familie
Vrijdag 20 mei t/m zondag 22 mei 2016 tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde wederom om tot een paradijselijke tuin vol verrassingen, inclusief camping. Healing Garden wil bezoekers van alle leeftijden (met een maximum van 500 per dag) op een toegankelijke manier kennis laten maken met verantwoorde alternatieven op het gebied van mind, body, soul & spirit. Een heel weekend lang kunnen bezoekers zich onderdompelen in een inspirerend programma vol workshops, lezingen, meditaties, yoga en wellness. Maar er is meer: biologische hapjes en drankjes, live acts en dansen op mindblowing cosmic beats.

Verdieping & vertier
Van beginners op het bewustwordingspad pad tot volleerde healers, organic lovers en raw foodies, van doorgewinterde hippies tot workaholics: Healing Garden is voor iedereen die zichzelf een lang weekend verdieping en vertier gunt. Je komt er helemaal tot jezelf tijdens een meditatiesessie of klankschaalmassage, leert er over mandala’s en numerologie en ervaart er spiritualiteit zonder onzin. Maar gewoon een lekker potje hoelahoepen op het strand, didgeridoo spelen, skinny dippen in het meer of genieten van een (h)eerlijk wijntje of glaasje biochampagne kan ook. En dan dansen op cosmic beats terwijl de zon langzaam ondergaat en het kampvuur ontstoken wordt…Het kan allemaal –en nog véél meer –tijdens Healing Garden.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: hutten bouwen, knutselen met natuurlijke materialen en bellenblazen, maar ook meditatie en filosofie. Het programma is zo opgezet dat pap en mam een workshop bewust ademhalen kunnen volgen terwijl de kinderen een sessie kinderyoga doen. En de hond? Die hoef je niet thuis te laten maar mag ook gezellig mee. Voor bio hondebrokken wordt gezorgd.

Voor een sfeerimpressie zie: https://www.youtube.com/watch?v=tEZk8HWdEIY

(Re)light your Fire
Tijdens deze vierde editie van Healing Garden (eerdere edities vonden plaats in 2009, 2010 en 2015) luidt het thema: ‘(Re)light your Fire’. Dat thema loopt als een rode draad door het festival, en vormt de kern van onze boodschap. Want of dat nou je inner fire, je enthousiasme of levenskracht is, op Healing Garden willen we iedereen, na een lange winter, weer laten shinen. Omdat wij geloven dat mensen die zich goed voelen, de beste versie van zichzelf zijn. Happy people make a happy world. Zo zaaien we iets moois, waar we allemaal de vruchten van plukken, en maken we onze prachtige wereld samen een fijnere plaats.

Tempels, tipi’s & tenten
Er is enorm veel te doen op Healing Garden in verschillende area’s. De area-namen geven een indicatie van het programma: Eat, Meet & Greet Area, Soul Inspiring Area, Wellness Area en de Kids Playground. Daarnaast zijn er diverse ‘specials’die verspreid over het festivalterrein plaatsvinden. Healing Garden biedt mobiele cateraars met biologische hapjes en drankjes (raw food, slow juices, chocoladekunst en über-verantwoord biologisch vlees) en er is een duurzame festivalmarkt met uitsluitend zelfgemaakte, ethisch vervaardigde producten.

AGENDA INFORMATIE
Healing Garden –(Re)light your Fire
Wanneer: vrijdag 20 mei t/m zondag 22 mei 2016
Waar: Erkemederstrand – Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)
Kaartverkoop: www.healing-garden.nl/tickets2016
* Weekendkaart (incl. camping vanaf vrijdag): €95 / kinderen (6-16 jaar): €40
* Avondkaart vrijdag: €20
* Dagkaart zaterdag volwassenen: €40 / kinderen (6-16 jaar): €15
* Dagkaart zondag volwassenen: €30 / kinderen (6-16 jaar): €15
* Kinderen tot 6 jaar en honden gratis

Een weekendticket is inclusief een plek op de tentencamping – voor caravans en campers is een
aanvullend ticket nodig. Dagkaarten (zonder kamperen) en parkeerkaarten zijn ook beschikbaar.
Voor kaartverkoop, het volledige programma, plattegrond en meer info zie: www.healing-garden.nl.

Advertentienummer: 42956ffc3850d33f

736 Totale hits, 1 vandaag

  

Sponsored Links

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Info over adverteerder

 • Geplaatst door: evelyne
 • Lid sinds: 2 april 2016

Alle advertenties door evelyne

 • Geen andere advertenties gevonden
Alle advertenties door evelyne »

Aanbeveling