Het Tweelingzielen Handboek

€19.95

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieOost-vlaanderen
Landbelgie
Websitehttps://soulmediums.be/webshop/boeken/het-tweelingzielen-handboek-de-ontmoeting-met-je-tweelingziel/

In het boek ‘De ontmoeting met je Tweelingziel‘ verduidelijk auteur Fabio Vinago het begrip ‘tweelingzielen‘ en legt hij uit hoe ook jij je ultieme soulmate kan herkennen. Hij zoomt in op de dynamiek die achter het hele proces schuilgaat. Stap voor stap word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingziel vorm te geven en te harmoniseren. Je leert in dit handboek hoe je zeven beslissende fasen moet doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband en relatie te komen.

We willen zo graag de ‘perfecte’ liefdespartner, maar helaas is perfectie niet van deze wereld. We hanteren zeer strenge criteria om de ware, onvoorwaardelijke en spirituele liefde te vinden, maar verliezen daarbij wel eens voeling met de realiteit. En op een dag is het dan zover. Als een donderslag bij heldere hemel loop je hem/haar tegen het lijf: je andere helft, je tweelingziel. Een zielenmaatje, uit een vorige incarnatie, waarmee je blijkbaar een kosmisch pact hebt gesloten. Nu pas begint het avontuur vol uitdagingen: de zoektocht naar de spirituele liefde, het lange proces met de hereniging met je tweelingziel als eindbestemming.

Wil je je helemaal onderdompelen in de wereld van de tweelingzielen? Bestel dan zeker ook Fabio’s Tweelingzielen Orakel Kaarten.

Over de auteur Fabio Vinago

Fabio Vinago is werkzaam als psycho- en relatietherapeut, expert in tweelingzielen, als kaartlegger en schrijver. Zijn kennis én ervaring deelt hij graag met anderen. Zijn activiteiten heeft Fabio onlangs aangedikt als auteur van de eerste ‘Complete Gypsy Waarzegset‘ en ‘Het hedendaagse Lenormand Orakel Handboek‘ en ‘De Kracht Van Symbolen‘. Fabio haalde zijn kennis over tweelingzielen uit onderzoek én persoonlijke ervaring. Door zijn realistische en inspirerende aanpak komen mensen van heinde en verre om zich door hem te laten begeleiden. Hij staat bekend om zijn eerlijk en to the point advies, iets wat ook zeer kenmerkend is voor zijn nieuwe werk.

Berichten