Jaaropleiding Systemische Zielengroei

€750.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StadGendt
ProvincieGelderland
LandNederland
Postcode6691 HH
Websitehttp://www.beidebenenopdegrond.nl

Er zijn weer nieuwe aanmeldingen mogelijk. Heb jij ook interesse in deze manier van systemisch werken? Wil je ook aan de slag met én jouw ziel en jezelf? Wil je graag eerst even kennismaken en voelen en ervaren of dit iets voor jou is? Kom dan naar de introductieworkshop op 26 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur, kosten voor deze dag zijn € 35,= per persoon. Bij inschrijving voor de 8 daagse jaaropleiding worden deze kosten dan verrekend.

De jaaropleiding Systemische Zielengroei is tot stand gekomen door de kennis van systemisch werken uit workshops en trainingen die ik heb gevolgd – opvoedopstelling, organisatieopstelling, systemisch kindercoachen en jaaropleiding systemisch werken – te combineren met de input die de engelen mij gaven. Tijdens deze 8 daagse opleiding wisselt het ontvangen van inzichten (door de engelen) zich dan ook af met opdoen van kennis hoe energetisch te werken.
Het gecombineerde doel van de opleiding is dan ook het overdragen van kennis inzake energetisch werken om jouw te verrijken en een stap te laten maken in je zelfontwikkeling. De training is geschikt voor jou als je bewust wilt werken/ contact wilt maken met je ziel… en van daaruit wil groeien of als je wellicht als systeemopsteller kennis wil maken met het familiesysteem van de engelen.

De thema’s waar we mee werken zijn:
• Engelenhiërarchie
• Kosmische opdracht
• Duister
• Engelenouders
• Vorige levens
• Pad van vergeving, mededogen en mildheid
• Het Lot

Durf jij deze zielsverrijking tijdens deze unieke training aan? Geef je snel op als belangstellende. Ik werk met kleine groepen van niet meer dan 8 personen. Zo is er aandacht voor ieders vragen, dilemma’s en talenten aandacht.

Je betaalt € 750,= voor de 8 opleidingsdagen en dit is inclusief lesmateriaal/BTW/koffie/thee/lunch.

Heb je nog vragen? Mail mij info@beidebenenopdegrond.nl of bel: 06 55 135 776.

Graag tot ziens, ik ontmoet je graag.
Vriendelijke groet, Marjan Tabak

Berichten