LAATSTE DODO CONSULTANCY

 

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieNoord-holland
LandNederland

In jaartal 2009 heb ik een bijna dood ervaring gehad. Er viel zo’n enorme spanning van mij af, dat ik helemaal niet meer terug wilde. Maar ja, ik was op dat moment pas 44 jaar. Mijn Opa heeft mij terug gestuurd. Het was mijn tijd nog niet vertelde hij. Maar ik voel zo’n enorme rust over mij heenkomen, dat ik wil helemaal niet terug, probeerde ik nog. Niets mee te maken, vertelde mijn opa, het is jouw tijd nog niet. JIJ GAAT TERUG. Die man dulde helemaal geen tegenspraak. Als je terug bent, krijg je een bijzondere gave. Dat maakt jouw leven een stuk aangenamer. Ik moet dan wel wat met die gaven gaan doen. Het is nu meer dan tien jaar later. Ik ben inmiddels 55 jaar. En ik ben nu ook geen reisagent of supertrucker (internationaal beroepschauffeur) meer. Op internet heb ik een heel dagboek bijgehouden. Over mijn drie maanden ziekenhuisverblijf, over mijn revalidatie, en ook over mijn re-integratie trajecten. Maar daar, van die hele re-integratie trajecten, daar is helemaal niets van terecht gekomen. Ik mag namelijk helemaal geen vrachtwagens meer rijden. Wel is zich die bijzondere gaven steeds meer gaan ontwikkelen. Ondertussen kan ik aura’s lezen, ik kan als ik mij daar voor inspan, zelfs gedachten lezen. Waar ik heel goed in ben, dat zijn toekomstvoorspellingen. Dat kan ook niet iedereen, die probeert te re-integreren. Dat was voor veel instanties ook wel heel beangstigend. Zit daar zo’n ex beroepschauffeur doodleuk een reading te geven, terwijl er eigenlijk over re-integegratie van een supertrucker gesproken zou gaan worden.

Als paranormaal medium ben ik goed in toekomst voorspellingen.

Het schrijven van toekomstprognoses, zo als ik dat noem, dat was nu precies wat mijn Opa bedoelde, toen hij mij terug stuurde. Nu alleen nog een leuke baan vinden, waarbij die gave’s goed van pas zouden komen. Op die manier, zou ik de laatste paar jaar, tot mijn pensioen. nog op een leuke manier kunnen invullen. Of ik begin zelf een consultancy: Een naam voor mijn consultancy heb ik al bedacht. Laatste Dodo Consultancy.

Een paranormaal consultancy voor Toekomstvoorspellingen en Readings. Gewoon aan huis, in een gezellige sfeer. Met een kopje koffie. Heel gezellig, en ongedwongen. Wanneer u wilt, maken wij, na deze reading, een computer uitprint. met alles wat besproken is. Leuk om thuis nog eens in alle rust na te lezen. En vertelt u het gerust al uw kennissen en vrienden. Dát is alleen maar goede reclame voor mij. Laatste Dodo Consultancy.

Hoe ik op die naam gekomen ben..?? Van het gezin waar ik in opgroeide, ben ik de laatste die nog leeft. Rare gedachte eigenlijk. Ik ben pas 55 jaar.

Berichten