Lekker in je vel met een Ayurvedische massage

€90.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatEsmoreitstraat, 18
StadAlkmaar
ProvincieNoord-holland
LandNederland
Postcode1813LE
Websitehttp://b3artoflife.nl/

Veel mensen vinden massage exclusieve verwennerij, maar in India is massage een dagelijkse gewoonte. Ayurvedische massage werkt op het fysieke, energetische en mentale lichaam. De massage werkt activerend door energiebanen en knooppunten te stimuleren. Ook verlicht de massage lichamelijke klachten, en vermindert het geestelijke onrust.

Met diverse technieken maakt de masseur spieren, gewrichten en ingewanden los. Daarna kan de levensenergie (prana of chi) beter door het lichaam kan stromen. De massage richt zich vooral op de energie-knooppunten (marmapunten), waarin zich spanning kan bevinden.

Bij de massage wordt zuiver plantaardige olie gebruikt. Samen met de cliënt wordt een keuze uit de beschikbare oliën gemaakt. De olie kan verwarmend of verkoelend zijn, of het lichaam anders ondersteunen. De massage kan mede zo het immuunsysteem ondersteunen, de ademhaling, het skelet, de spijsvertering en het lymfestelsel. Ook ondersteunt massage de gezondheid door de afvoer van afvalstoffen (toxines) te stimuleren.

een Ayurvedische massage is een complete lichaamsmassage, van de tenen tot aan de kruin. Tijdens de massage kan de slip of short wel aan blijven. Na de benen worden rug, schouders, borst, armen en hoofd achtereenvolgens gemasseerd. Voor het hoofd wordt een aparte olie uitgekozen. De complete massage duurt circa vijf kwartier.

Om u optimaal te laten ontspannen, vindt de massage plaats bij u aan huis. De masseur zorgt voor de benodigde materialen, zoals een mat of massagetafel. Voor schone handdoeken moet u zelf zorgen.

22 augustus 2019 21:25

This ad has expired

Listing ID 3365d5f07e71fc55 406 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten