MAANDELIJKSE ET-CONTACT EXPERIENCE | CE-5

€17.50

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatSchaapsdijkweg 20
StadLangenboom
ProvincieNoord-brabant
LandNederland
Postcode5453 SE
Websitehttps://ethealing.nl/nl/events-nl/161-et-contact-experience-ce-5

MAANDELIJKSE ET-CONTACT EXPERIENCE | CE-5
Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt jezelf graag gaan voorbereiden op het open contact ?
Samen met een groep gelijkgestemden?
En meer gaan begrijpen waarom buitenaardse beschavingen ons bezoeken en hoe we met elkaar in het contact kunnen komen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

De ET-Contact Experience | CE-5 avonden zijn supergezellige, leerzame en vooral \’excited\’ avonden waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 10 mensen middels energetische activaties onszelf voorbereiden op open contact met buitenaardse beschavingen en hen met een gezamenlijke intentie uitnodigingen in onze fysieke realiteit.
Omdat het zo belangrijk is dat de uitnodiging een sterke coherente frequentie bevat zullen we deze avonden starten met een niet al te grote groep en in een later stadium de groep langzaam laten groeien tot ca. 25 deelnemers.
Hoe groter de groep, hoe sterker het signaal kan zijn, echter is het wel van belang dat de boodschap van de groep coherent blijft.

WAT IS OPEN CONTACT EN WAT IS CE-5
CE-5 staat voor \’Close Encounters of the Fifth Kind\’ en daarmee wordt bedoeld dat het voor ons \”mensen\” mogelijk is om ontmoetingen met liefdevolle buitenaardse levensvormen te initiëren in welke vorm dan ook. Het is wat we noemen menselijk geïnitieerd contact door te werken met een liefdevolle intentie.
De term CE-5 is in de wereld gebracht door Dr. Steven Greer. Hij is de grondlegger van het CSETI project en is \’s werelds meest gerenommeerde onderzoeker op het gebied van buitenaards leven.

Binnen Beyond Medicine doen we dit vanaf onze start in 2014 tijdens de Stargate Experiences en tot nog toe heeft dit contact voornamelijk plaatsgevonden via de niet-fysieke realiteit. Met andere woorden, informatie komt via telepathisch contact en hun aanwezigheid is vooral voelbaar/tastbaar in de ruimte door de energie veranderingen. Mensen die \’helder\’ genoeg zijn kunnen hun aanwezigheid ook zien in de vorm van lichtlichamen of andere verschijningen.

Meer dan een jaar geleden kregen we tijdens contact momenten met onze gidsen sterk door ons te gaan voorbereiden op een volgende stap in het contact.
CE-5 kwam steeds door en hoewel we hiermee bekend waren voelde het toen nog niet helemaal ons ding. En toch bleef het voortdurend terugkomen. Nu is het zover.
We gaan ons voorbereiden op Open Contact, contact in onze fysieke realiteit.

De weg naar Open Contact is een proces; er zijn weinig mensen (inclusief onszelf) die op dit moment in staat zijn tot een volledig Open Contact, Face-to-Face.
En dat weten zij ook, vandaar dat de contacten op dit moment gaan zoals ze gaan, via onze droomstaat, onze meditatiestaat en communicatie via ons Hogere Zelf.
Tegelijkertijd worden we uitgenodigd om, als wij dat willen, ons voor te bereiden op het meer fysieke contact (Close Encounter betekent \’ontmoeting van dichtbij\’).
En omdat de eerste keer altijd een speciaal moment is wordt die mijlpaal ook wel het moment van \’First Contact\’ genoemd.

WAT DOEN WE TIJDENS DEZE ET-CONTACT EXPERIENCE
Tijdens de avonden laten we ons natuurlijk begeleiden door onze eigen gidsen en we zullen de avonden dan ook openen met een afstemming met Joël (ET-Gids van Sirius) die via Jacqueline altijd prachtige boodschappen doorgeeft en samen met onze teams een prachtig (en krachtig) energieveld neerzet.

Vervolgens is er gelegenheid om contact ervaringen met elkaar te delen en ieder maand is er ruimte om een thema rondom \’Open Contact\’ / \’First Contact\’ met elkaar te bespreken of middels Q&A aan onze gidsen te vragen.

Deze thema\’s dienen altijd ter voorbereiding op het contact en kunnen bijvoorbeeld gaan over :

Welke beschavingen willen op dit moment graag in contact komen
Hoe herken je deze beschavingen
Buitenaardse talen, codes en communicatie
Protocollen die zij volgen in het open contact met ons (\’waarom landen zij niet gewoon …\’)
Activiteiten die zij zelf voorstellen aan ons ter voorbereiding op het open contact
(bijv. materiaal/oefeningen uit workshops van Bashar die specifiek gaan over het voorbereiden van onszelf)
En net als tijdens de filmavonden zul je merken dat tijdens deze Q&A / voorbereiding zij er in energetische vorm al bij zijn.
Je kunt hun aanwezigheid gewoon voelen.
En bijna ongemerkt betreden we zo al andere dimensies … feitelijk is dit het eerste deel van de voorbereiding van de avond.

Afhankelijk van het weer gaan we vervolgens naar buiten (als we dat nog niet waren) voor de \’Night Watch\’.
Mocht het te slecht weer zijn en we blijven liever binnen … ook prima !
In ieder geval zal het rond deze tijd al donker(der) zijn.

De \’Night Watch\’ zal worden ingeleid met een Stargate Meditatie, een heerlijke verkenning van je multidimensionale zelf en energetische activa

17 oktober 2019 09:33

This ad has expired

Listing ID 9555da834f770a75 520 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten