Mannencirkel Eromenos

 

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieUtrecht
LandNederland

Beste Man,

Wij zijn een Cirkel, een groep bestaande uit mannen die van mannen houden, die deel uitmaakt van de Mysterie- en Inwijdingstraditie, in de geest van de oude Mysteriescholen uit de Klassieke Oudheid.

Gericht op persoonlijke ervaring, binnen een duidelijk vormgegeven raamwerk van kennis, oefeningen en rituelen, verbinden we ons via de oude Griekse cultuur, en die daar aan vooraf gingen, met een energiestroom van kracht die voedend en helend werkt voor de man als individu, en zijn relaties met andere mannen, ongeacht de aard ervan.

Gebruikmakend van de beelden en gebruiken uit die oude tijden genereren we vanuit een ‘mythisch-poëtisch’ kader ervaringen die ons in contact brengen met ons man-zijn. Deze ervaring krijgt een duidelijke vorm in relatie tot het spirituele en Goddelijke, alsook tot het persoonlijk emotionele en lichamelijke.

Als groep hebben we onze thuisbasis in Utrecht, en daar komen we ook minimaal eens per maand samen. Spreekt het je aan en ben je nieuwsgierig, neem dan contact op voor meer informtie.

We staan open voor mannen tot 55 jaar. Er is sprake van een selectieprocedure.

Tot snel!

Groepsleider Mannencirkel Eromenos

mannencirkeleromenos@outlook.com

Berichten