Medium, spirituele coaching, rituelen

€0

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieWest-vlaanderen
Landbelgie
Websitehttps://www.wittemagie.be

Wat is witte magie
Witte magie is puur en zuiver , met positieve krachten , het lichaam de ziel en het hart zijn verbonden met de liefde.

Daarna word er energie van je geest verbonden om de magie uit te voeren , hierbij worden enkel en alleen zuiver natuurlijke producten gebruikt !

In de spirituele wereld is doe wat je wil maar doe een ander geen kwaad !

Werking van het ritueel hangt van persoon tot persoon af , bij de ene zal het ritueel binnen een bepaalde ( korte ) tijd werken , bij de andere heeft het iets meer tijd nodig , dit kan aan de omstandigheden liggen bv als iemand veel alcohol gebruikt of depressief is zal het ritueel langer zijn tijd nodig hebben om aan te komen , desgewenst zonder kosten voer ik het ritueel nogmaals uit als er binnen een bepaalde tijd geen positieve verbetering is ( dit word per mail / telefoon besproken )

Rituelen of healings worden aangevraagd per mail Lama@wittemagie.be of via het aanvraag info formulier op de website , dit om de privecy van U / jullie te garanderen.

Ik werk steeds met volle liefde en warmte om U / jullie te kunnen verder helpen.

Elk ritueel of healing heeft een andere werking , en staat voor iets anders omdat dit veel inhoud leg ik je dit graag liever persoonlijk uit als je bv een ritueel aanvraagd voor geluk zal ik je eerst uitleggen waarvoor juist het ritueel staat , hoe ik te werk ga en wat je kan verwachten van de werking . Vraag je bv een liefdes ritueel aan , leg ik alles netjes uit afhankelijk van je situatie kan je dan kiezen welk ritueel er best bij je gaat , soms afhankelijk van je situatie is het soms beter om eerst een healing te doen voor je een liefdes ritueel aangaat , dit hangt allemaal een beetje van je situatie af uiteraard verschilt dit van persoon tot persoon .

🍀 Witte magie rituelen en healing 🍀
Wees van harte welkom!

Witte magie rituelen en healing en spirituele coaching!

Welkom op de site , rituelen worden al reeds duizenden jaren gebruikt over heel de wereld, zo is magie ook een beetje bedoeld om er voor te zorgen, dat er welvaart en geluk heerst ! Wees van harte welkom en samen stappen we binnen in de magische wereld

Elk ritueel dat enkel en alleen bestaat uit witte magie brengt jou een stap dichter naar jou doel of droom , alsook healing komt in aanbod.

Mooi en zuiver naar de toekomst kijken want morgen heeft geen geheugen …

De rituelen en healings en reading, die ik doe kan je terug vinden op de pagina RITUELEN EN HEALING , indien je wenst kan ik ook een tarot kaart voor je leggen. Neem gerust een kijkje tussen de rituelen en als je vragen hebt stuur ze gerust door , ik geef je een uitgebreide uitleg wat het ritueel juist inhoud en welke werking ze heeft .

Voor vele mensen , is het moeilijk om een eerste stap te zetten naar een onbekende wereld , begrijpelijk je mag ten allentijde contact opnemen om jouw vraag of vragen door te geven ik probeer altijd alles klaar en duidelijk uitteleggen , uiteraard is je keuze nadien vrij. Aarzel zeker niet.

Berichten