Online Meditatiecirsus

€197.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieUtrecht
LandNederland
Websitehttp://www.mindfulmeditatie.nl/

Mindfulness training
Mindfulness is het beste te leren door een mindfulness training te volgen. Dit kan je doen door fysiek een training te volgen van een professional maar tegenwoordig bestaan er ook al online trainingen van professionals. Zeker op het begin is het moeilijk om het jezelf aan te leren en de oefeningen uit te proberen. Daarom is het dus beter om een training te volgen waarbij je duidelijke instructies krijgt.

Natuurlijk kun je het zelf ook gaan proberen en misschien heb jij wel helemaal geen begeleiding nodig. Dit is natuurlijk mooi en als het goed gaat moet je er zeker mee door gaan.

Voor veel mensen is het echter lastig om zomaar een nieuwe techniek van mediteren aan te leren, of een compleet nieuwe bezigheid omdat ze bijvoorbeeld denken dat het niet geschikt voor hun is. Bij het doen van mindfulness oefeningen kan dit ook gebeuren, misschien raak je er zelfs even meer gestrest van op het begin. Hierdoor zal je het snel op gaan geven en daarom is het aan te raden om een fysieke of online mindfulness training te volgen. Tijdens deze trainingen kun je de instructies duidelijk volgen en krijg je goede begeleiding.

Berichten