Paragnosten & Mediums gezocht voor online consult-platform.

€0

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatAlbert Schweitzerlaan
StadHuizen
ProvincieNoord-holland
LandNederland
Postcode1277
Websitehttp://www.mediumexpert.nl

🔮🏡 VACATURE VOOR THUISWERK 🔮🏡

www.mediumexpert.nl is een (spiritueel)platform voor online chat- en e-mailconsulten met alleen de allerbeste mediums en paragnosten, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Beschik jij over goed ontwikkelde gaves? Kan jij mensen een spot-on reading geven? Ben je goed in wat je doet? Ben je accuraat? En lijkt het jou fantastisch om vanuit je vertrouwde omgeving mensen verder te helpen? Meld je dan nu aan om aan de slag te gaan als consulent bij Medium Expert.

Medium Expert is een warm bedrijf waarbij de mens altijd centraal zal staan. Voor onze klanten EN consulenten wordt goed gezorgd. Dit werk moet energie geven en geen energie wegzuigen. Daarnaast houdt Medium Expert van een persoonlijke aanpak. Je zal je bij ons nooit een machine in een fabriek voelen. We hebben een mooi team waarbij alles bespreekbaar is.

Is dit een oproep die jou gelijk aanspreekt? En waarvan je direct enthousiast wordt? Stuur dan nu een foto + (korte)motivatie naar info@mediumexpert.nl t.a.v. Tessa & wie weet mag jij je binnenkort aansluiten bij het warme en gezellige team van Medium Expert.

Berichten