Personal Mediums en Paragnosten

€0.80

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieNoord-holland
LandNederland
Websitehttp://www.personalmediums.nl

Personal Mediums is een paranormale en spirituele hulplijn met kundige ervaren consulenten die allemaal op een integere en zuivere manier werken. De kwaliteiten van onze kundige consulenten zijn: helderziend, heldervoelend, helderwetend, mediums, spiritualiteit, astrologie, numerologie, kaartlegging, spirituele en personal coaches en veel meer. Bij ons vind je consulenten die deze gave al in hoge mate van zichzelf hebben, en dit door ervaring doorontwikkeld hebben. Ook vinden wij het belangrijk dat onze consulenten paranormaal/spiritueel ontwikkeld zijn, en maakt dat je een goed en zuiver advies kunt geven.

De consulenten van Personal Mediums werken onafhankelijk van elkaar en zijn na een strenge screening aangenomen op ons platform. Onze consulenten zijn professioneel en zullen daarom geen commentaar geven op hun collega consulenten en ook niet op jou. Een zuiver medium of paragnost zal nooit ongevraagd contact met je opnemen of uw contactgegevens vragen. Het is de consulenten verboden naar jouw privégegevens te vragen zoals telefoonnummer of email adres. Wij raden je ook aan uw gegevens niet af te geven tijdens het consult. Wij zullen zorgdragen voor jouw privacy en anonimiteit.

Altijd op een eerlijk manier zonder er omheen te draaien of aan het lijntje te houden

Wij willen je zo goed mogelijk begeleiden en zorgen dat je een stap verder kunt zetten om je eigen pad verder kunt volgen. Soms krijgt je tijdens een consult mindere leuke informatie te horen, die je op dat moment niet verwacht. Dit kan je echter wel een andere kijk geven op jouw problemen. Wij staan ervoor dat onze consulenten dit op een eerlijke manier aan jou vertellen, zonder er omheen te draaien of jou aan het lijntje te houden of je het antwoord naar de mond te praten. Het is niet de bedoeling dat je gekwetst voelt na een gesprek. Het consult moet je tenslotte een goed gevoel geven waar jij mee verder kunt.

Als je onze Personal Mediumslijn belt of chat (binnenkort beschikbaar) zult je betalen door middel van uw telefoonrekening. Wanneer je credits aanschaft om te bellen of te chatten kun je voordeliger bellen en houdt je hierbij zelf de kosten in de hand.

Wij hopen dat je een fijn consult zult hebben met onze professionele, ervaren én erkende Personal Mediums. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Dan kun je ons bereiken via het contact formulier! Wij hebben zelfstandige consulenten op onze lijn werken, die zelf hun eigen werktijden kiezen. Wij kunnen u dus niet vertellen wanneer een consulent werkt. Wilt u van uw favoriete consulent weten wanneer degene online is? Stuur dan een mail naar personalmediums@gmail.com onder vermelding van de desbetreffende consulent met wie u graag in contact wilt komen.

Met vriendelijke groet,

Personal Mediums
NL 0909-0801 (0,90 ct per mn)
BE 0907-37690 (1,50 per mn) of bel goedkoper via credits en ontvang GRATIS belminuten!

Berichten