Programma met 20-dgse spirituele reis in de Himalaya van India 17-8 t/m 5-9 2019

€3,397.00

Report problem
Processing your request, Please wait....
This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieNoord-holland
LandNederland
Websitehttps://www.atma-reizen.nl/spiti_dharamsala/reis.html

Wees leerling van het leven zodat je meester
van je leven wordt en in rust kunt zijn
in alle situaties die in je leven verschijnen.

ervaar de krachtige energie in de Himalaya van India.

20-daagse reis van 17 augustus t/m 5 september 2019

– Heb je films gezien over de Tibetaanse mensen en hun leven in de Himalaya en wil je die sfeer proeven en ervaren? In het van oorsprong Tibetaanse gebied in de Himalaya van India is de Tibetaanse sfeer en cultuur nog goed te proeven. En zijn belangrijke boeddhistische kloosters vrij te bezoeken en te ervaren.
– Misschien heb je gelezen over Shambhala in de Himalaya en wil je die energie zelf ervaren? Je hebt over Shambhala gelezen wat onderdeel is in het Tibetaans boeddhisme. Volgens de mythe een paradijselijke plek op aarde waar mensen in een hoog bewustzijn samenleefden. Je wilt daar meer over weten en je wilt die energie zelf ervaren.
– Je komt tot diepe ervaringen. In het energetisch krachtige gebied in de Himalaya logeren we 6 dagen. Je hebt alle tijd om rustig de verschillende plekken te ervaren. Het kan dat je beelden krijgt uit vroegere tijden. Je komt tot inzichten die doorwerken in je leven na de reis.

Belevenissen tijdens de reis

– Een rondreis door de onbeschrijflijke natuurpracht en krachtige bergen van de Himalaya in India en langs belangrijke boeddhistische kloosters en plaatsen
– In een van oorsprong Tibetaans gebied waar je de Tibetaanse sfeer en cultuur nog goed kunt proeven zonder de inmenging van de Chinezen
– Mediteren in – en ervaren van de Shambhala energie in jezelf, rondom je, in de bergen. In opbouwende stappen van uitbreiden, vasthouden en stabiliseren van de hoge energieën in jezelf. Waarmee je een volgende stap in je ontwikkeling en in je leven zet!
– En in Dharamsala zien en ervaren hoe de Tibetaanse vluchtelingen in India een nieuw leven opbouwen

o dag 1 – 2 Delhi. Maak kennis met de typisch Indiase sfeer en wandel in het gebied rondom de Main Bazaar in Pahar Ganj, een wirwar van straatjes met groente- en fruitverkopers en handwerklieden.

o dag 3 – 5 Manali. We gaan met de jeep van Delhi naar Manali. Even buiten Manali bezoeken we het huis van het spirituele koppel Nicholas en Helena Roerich. Wetenschappers, kunstenaars en spirituele mensen die onder andere in dit deel van India op ontdekkingstocht waren naar Shambhala.

o dag 6 – 12 Kaza – Spiti. De bergen in Spiti en haar boeddhistische kloosters (gompa) hebben hun eigen energetische kracht en werking. En we bezoeken daar verschillende meer dan 1000 jaar oude boeddhistische kloosters o.a in Tabo waar de Dalai Lama als eerste in zijn vlucht uit Tibet terecht kwam. Het klooster met haar tempels is in de vorm van een mandala min of meer in één keer ontworpen als weergave van het universum.

o dag 13 – 15 Manali. Van Kaza terug naar Manali. De vroege ochtendlucht en -licht geven de bergen een heel andere kleur dan we op de heenweg hebben gezien.

o dag 16 – 18 Rewalsar. Rewalsar is al heel lang een pelgrimsplaats. Een plaats voor mediteren en je te laven aan de vredige atmosfeer. In het hart ligt het heilige meer met daaromheen 3 boeddhistische kloosters. Padmasambhava die hier heeft geleefd en gemediteerd in grotten van de heuvels.

o dag 19 – 20 New Delhi. Op deze laatste dag brengen we een bezoek aan Humayun’s Tomb, prachtige architectonische tomben uit de Mughal periode omgeven door tuinen waar je heerlijk doorheen kunt wandelen.

Tijdens en na de reis stroomt energie krachtiger door je lichaam en in je leven. Je voelt je vitaler. Er is meer beweging en stroming in je leven!

Heb je interesse in dit programma met 20-daagse spirituele reis in de Himalaya van India? Lees dan verder op https://www.atma-reizen.nl/spiti_dharamsala/reis.html

Leuk als je ook meegaat!

Hartelijke groet,

Lydia Atema

Berichten