Programma met 19-dgse spirituele reis Peru 27 mei t/m 14 juni 2019

€3,897.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieNoord-holland
LandNederland
Websitehttps://www.atma-reizen.nl/munay/

Reis in het licht van de Inca en zijn vrouwelijke Qoya
19-daagse reis van zondag 26 mei t/m donderdag 13 juni

Wil jij onderzoeken en ontdekken wat jou zo raakt in de oude cultuur van de Inca’s en het land Peru? Je hebt gelezen – of in films gezien hoe de Inca’s in Peru in meer harmonie met de natuur en in een hoger bewustzijn samenleefden. Dit raakt je en je wilt daar meer over weten… Het blijft je bezig houden. En je wilt zelf de energie in de Inca tempels ervaren.

Wil jij met de wijsheid van de Inca’s een volgende stap in je spirituele ontwikkeling en in je leven zetten? In eerdere workshops of trainingen intuïtieve ontwikkeling heb je veel geleerd over het energielichaam en de werking van energie voor jezelf en bij andere mensen. Je wilt een volgende stap in je spirituele ontwikkeling zetten. En je bent benieuwd naar de specifieke manier van werken met energie van de Inca’s.

Ben jij gefascineerd geraakt door de indrukwekkend krachtige Inca tempels in Peru? Wil je deze hoge energie in de Inca tempels zelf gaan voelen en ervaren? Op plaatsen in de tempels waar de Inca’s hun energiewerk en rituelen uitvoerden.
Belevenissen tijdens de reis:
o Een spirituele rondreis langs de belangrijkste tempels en krachtplaatsen in Peru uit de tijd van de Inca’s en nog oudere tijden. De Inca’s hebben hun tempels vaak gebouwd op nog oudere krachtplekken. Dit is zichtbaar en voelbaar.
o Het ervaren van de energie op die specifieke krachtplaatsen in de Inca tempels. Krachtplaatsen waar de gewone toerist niet komt of gewoonweg niet ziet.
o De wijsheid van de Inca’s leren kennen. Oefenen in de technieken van de Inca manier van werken met energie op de krachtplaatsen in de Inca tempels.
Zodat dit ook jouw leven verrijkt.

o dag 1 – 2 Lima. We bezoeken Pachaqamaq in het woestijngebied en de piramiden zijn gebouwd van samengeperst zandsteen. Pachaqamaq was een belangrijk Inca centrum en ook al 1000-en jaren voor het Inca rijk. Het meest recente Inca complex is het Mamacuña, Huis van de gekozen Inca vrouwen.

o dag 3 – 8 via de Heilige Vallei naar Cusco. In de tempel Ollantaytambo is de ‘windpoort’ waar je je keel verbindt met de geest van de wind. Wayra, de geest van de wind, helpt je je ware stem vanuit je hart te spreken, te spreken wat je weet.
Cuzco is de hoofdstad van het oude Inca rijk. In het Quechua, de oude Inca taal, Q’osqo genoemd dat ‘navel van de aarde’ betekent.

De Andes traditie werkt met de levende energie van de 4 elementen om deze in harmonie te brengen in het lichaam. In Sacsayhuaman verbindt je je met de geest van het water, de verfijnde energie of de essentie van het element.
Pisac ligt werkelijk prachtig hoog, temidden van de inca terrassen. Hier doen we een meditatie waar je je hart verbindt met de geest van de zon en de geconcentreerde energie van het vuur.

o dag 9 – 13 Machu Picchu – Cusco. Met de trein gaan we vanuit Ollantaytambo naar Aguas Calientes. De volgende ochtend vroeg naar Machu Picchu, een pracht juweel, met recht één van de 7 wereldwonderen. In verschillende tempels in Machu Picchu doen we meditaties en oefeningen waarin je de essentie, de verfijnde energie van de 4 natuurkrachten in je opneemt.

o dag 14 – 17 Titicacameer. De komende dagen logeren en reizen we op en rond het onbeschrijflijke Titicacameer. In Puno nemen we de boot over het Titicacameer naar Isla Amantani, het minder toeristische eiland. Op het eiland wandelen we naar ruïnes: Pachamama en Pachatata om daar onze verbinding met moeder en vader aarde te integreren.
Vanuit Puno gaan we met de bus naar Amaru Muru, de interdimensionale poort. Door lokale sjamanen ‘de Poort naar het land van de Goden’ genoemd. Als je in deze poort gaat staan en contact maakt, kun je sterke energiestromen ervaren.

o dag 18 – 19 Peru reisdagen terug naar Nederland of België.

Intentie in deze spirituele reis Peru is het herstellen van je verbinding met de natuurlijke orde en structuur die in het leven is. Zodat tijdens en na de spirituele reis energie krachtiger door je lichaam en in je leven stroomt.

Heb je interesse in dit programma met 19-daagse reis Peru? Lees dan verder op https://www.atma-reizen.nl/munay/

Leuk als je ook meegaat!

Hartelijke groet,

Lydia Atema

Berichten