reiki afstandhealing

€20.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieDrenthe
LandNederland

Als jij een Reiki healing wilt ontvangen, en je woont niet in de buurt, dan kan dat ook op afstand. Hoe werkt dat dan?

Jij hebt aangegeven via het contactformulier dat je een healing op afstand wilt. Nadat wij telefonisch contact met elkaar hebben vraag ik naar jouw persoonlijke gegevens en de klacht(en) die jij behandeld wil hebben. Nadat we een dag en uur hebben vastgezet, ga jij naar een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Je gaat rustig liggen of zitten met je ogen gesloten en laat de energie toe.

Wat levert een Reiki behandeling op? Bij een Reiki behandeling krijgt je lichaam op dat moment precies wat het nodig heeft. De energie gaat naar die plekken waar er stagnatie is en het niet meer stroomt. Het helpt bij het versterken van het immuunsysteem. Het zelfgenezend vermogen ven het lichaam wordt aangesproken. Er is sprake van pijnvermindering. Het heft blokkades op, en geeft meer ontspanning en meer een gevoel van “joi de vivre”. Stress verminderen wordt ook bereikt en het doorbreken van negatieve denkpatronen wordt losgelaten.

​ Een (afstand)healing kent vele doeleinden en kan helpen bij o.a.: Nek-, rug-, en schouderklachten Diverse stoornissen (angst-, eetstoornis etc.) Herstel van blessures Herstel na ziekte Herstel na operatie Overbelasting Gewrichtspijnen Artritis Reumatische klachten Burn out Overspannenheid AD(H)D Concentratiestoornis Depressie Stress Ter preventie om je gezondheid in balans te houden (Chronische) blessures Vermoeidheid En andere lichamelijke en geestelijke blokkades. ​ Een healing op afstand duurt meestal zo’n 20 minuten Via mail contact spreken we af telefonische Spreken een dag en tijd af Na ontvangen hebben we contact hoe het gaat Contact via mail kan ten alle tijden

Het mooie van healing op afstand is dat bijna alle thema’s behandeld kunnen worden. Mensen met een pacemaker kan ik helaas niet behandelen en ook ernstige ziektes zoals kanker en aids kan ik niet genezen. Wel een ondersteunende behandeling geven om het beste uit je leven te halen. Maar alle thema’s zoals minder stress, minder pijn, meer zelfvertrouwen, houden van jezelf en meer levensvreugde kan ik wel behandelen. Bij healing op afstand zijn er letterlijk geen beperkingen van landsgrenzen. Ook als jij niet in Nederland woont, maar wel Nederlands spreekt, kan ik jou behandelen. Bij de healing op afstand behandeling werk ik vanuit mijn eigen hart. Ik maak vanuit mijn hart een energetische verbinding met jou en kan zo jouw blokkades weghalen. Als jouw blokkades weg zijn, is er ruimte om informatie te geven waarmee jijzelf aan de slag kan gaan.

Behandeling op afstand 20,- euro

Behandeling duurt gemiddeld 30 min

whiteroos01@gmail.com ​

24 september 2019 12:51

This ad has expired

Listing ID 4345d8a10c84102a 453 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten