Spiritueel- Helderziend belconsulenten gezocht

€0

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieNoord-holland
LandNederland
Websitehttp://www.helderziendeconsult.eu/consulent-worden/

Voor onze nieuwe spiritueel-helderziende bel lijn zijn wij op zoek naar Spirueel consulenten. Hieronder vind u de functie omschrijving, het functieprofiel en de voorwaarden waarmee wij werken:

Functieomschrijving:

Ben jij iemand die werkt als, medium, paragnost, helderziende of coach en heb je spirituele gaven en tevens veel levenservaring opgedaan. Vind je het ook nog fijn om mensen te helpen met inzicht te krijgen in hun levensvragen. Wil je dit van huis uit via de telefoon doen? Dan hebben wij wellicht de baan die bij jou past.

Profiel kandidaat:
-Je hebt een ruime en aantoonbare ervaring in de spirituele wereld als Helderziende, Medium, Paragnost, Magnetiseur, Tarotist etc.
-Je bent minimaal 15 uur per week beschikbaar.
-Je bent 18 jaar of ouder.
-Je beschikt over een vaste telefoon aansluiting en een rustige ruimte, waar je de gesprekken kunt voeren zonder daarbij gestoord te worden.

Bedrijfsprofiel:
Helderziendeconsult is een jong bedrijf, die via haar website’s bezoekers de mogelijk geeft telefonisch met haar spiritueel consulenten in contact te komen. Dit telefonisch contact komt tot stand doormiddel van een zogenaamde ivr-carrousel.

Voorwaarden:
Bij Helderziende consult werkt u als freelancer, u gaat dus geen arbeidsovereenkomst met ons aan, in de zin van werkgever-werknemer. Daarnaast bent u zelf verantwoordelijk voor de belastingafdracht over de door u verdiende inkomsten.
De spiritueel belconsulent verdient 0,35 cent per gebelde minuut.bij doorschakelen naar een vast telefoonnummer
De spiritueel belconsulent verdient 0,27 cent per gebelde minuut, bij het doorschakelen naar een mobiel telefoonnummer.

Aanvullende info:
Mensen die de opleiding tot spiritueel belconsulent van paradidakt hebben gevolgd zijn van eveneens van harte uitgenodigd om te solliciteren.
Na ontvangst van uw sollcitatie ontvangt u van ons een email met een uitnodiging voor een telefonische afspraak.

Berichten