spirituele beurs 22 april Te Venray

€5.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

Straatgasstraat 5
StadVenray
ProvincieLimburg
LandNederland
Postcode5801CT
Websitehttp://www.likrali.com/

22 APRIL 2018 Spirituele Beurs LiKraLi bij De witte Hoeve in Venray.

Van 11.00 uur tot 18.00 uur zijn we beschikbaar voor U.
Een beurs met verschillende disciplines op spiritueel en paranormaal gebied. Even thuiskomen in een sfeer waar liefde en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Dit blijkt dan ook uit de lijst van mediums, paranormaal werkende en andere disciplines die deze dag samen komen om er een mooie dag samen van te maken.

Deze dag zijn er naast de diverse consulttafels ,massage en/of erergetische behandelingen ook een drietal lezingen Keimpe Zwart geeft een lezing over droomduidingen, Inge Hamers waarnemingen via Psychometrie ( het voelen van energie aan voorwerpen en foto’s) en Regina Florack helderziende waarnemingen met een kijk naar vorige levens. En de dag begint met een klankschalen concert van Audrey van den Heuvel . Ze heeft echter meer bij als alleen klankschalen ,kom de mooie soundhealing maar eens zelf ervaren. . Er is een workshop voor encaustic tekeningen dit zijn bijenwastekeningen ,( muv de lezing momenten) dus kun je eens ervaren hoe leuk dat het is om te doen. Maak je eigen zielentekening maar eens met de encaustic.

Kortom wij zijn druk bezig om er voor u een fijne dag van te gaan maken. Samen met 30 collega’s willen we u graag een beetje wegwijs maken in wat er allemaal mogelijk is op spiritueel / paranormaal gebied. (en dan is dit nog maar een kleine selectie uit vele mogelijkheden).

We ont (-)moeten u graag op deze dag.

Veel LiKraLi gewenst ( Licht , Kracht en Liefde)

Team LiKraLi

Berichten