Spirituele en paranormale werkers gezocht, hoge vergoeding!

€0.65

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieGroningen
LandNederland
Websitehttp://www.personalmediums.nl

Personal Mediums Platform voor spirituele- en paranormale werkers tegen hoog tarief!

Personal Mediums biedt een platform voor paranormale en spirituele werkers, mediums, paragnosten, helderzienden, coaches, Lenormand-, orakel- en of Tarot kaartleggers, numerologen, lichtwerkers, healers en meer om als consulent aan het werk te kunnen gaan. Wij bestaan ruim 3 jaar en hebben een vaste klantenkring.

Best betaalde mediumlijn zonder enige restricties!

Wij zijn transparant naar onze klanten toe en het mag vanzelfsprekend zijn dat wij dat ook naar onze consulenten toe zijn. Je krijgt van ons alle vrijheid om jezelf te promoten (praktijk, vooraankondiging beurzen etc) we hebben géén restricties wat betreft andere lijnen. Wij betalen een hoog tarief van € 0,65 per minuut inclusief 21% BTW. Het enige wat wij vragen is dat je enthousiast en betrouwbaar bent. Je hoeft niet persé een zelfstandig ondernemer te zijn. Heb je geen bedrijf is dat geen probleem!

Meldt je nu aan!

Om de hoge kwaliteit te behouden, screenen wij al onze consulenten op hun vaardigheden. We willen zo onze lijn zuiver en oprecht houden en wildgroei tegengaan. De telefonische (en zéér binnenkort chat) consulten moeten allemaal een toegevoegde waarde hebben: een reading die altijd klopt, waarheid staat hoog in het vaandel! Ben jij een ervaren consulent en wil jij écht iets kunnen betekenen voor mensen? Stuur dan een mail met recente foto, telefoonnummer en je vaardigheden naar: personalmediums@gmail.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Berichten