spirituele vrouw

€565.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieGelderland
LandNederland
Postcode3871ar
Websitehttp://www.spirituelewijzevrouwen.com/

Wil je weten wat er gebeurt in de week van www.spirituelewijzevrouwen.com  hieronder een bericht van een van de 13 begeleiders.
Als Godin in Frankrijk.
Een week bij Anja Veenma en Robert in Frankrijk op hun landgoed Le Roc Foucaud in Saint Prix met 10 begeleiders als voorbereiding op spirituele vrouwen vakanties. Van 21 t/m 27 mei 2016.
Zie hiervoor: www.spirituelewijzevrouwen.com
Begeleiders met ieder haar eigen gave, spirituele achtergrond, opleiding en persoonlijkheid. En net zoals het de bedoeling is in de vakanties met als doel te genieten, te leren van elkaar, je open te stellen, elkaar te ondersteunen en er één sterk geheel van te maken. Begin bij jezelf, breidt dit uit in de groep en draag het verder uit jouw wereld in.
Als basisvoorwaarde is aanwezig de bijzondere visie van Anja, de ondersteunende kracht van Robert en het schitterende landgoed waar allerlei mogelijkheden geboden worden. Zoals een zwembad, hot tub, waterval, kanoën, tennissen, kampvuur e.d.
Elke ochtend, na gezamenlijk de keuken in voor het ontbijt, start het programma.
In een groep van 6 á 7 personen vertel je de emoties van je levensverhaal aan jezelf. Onderverdeeld in leeftijdscategorieën. Als je denkt dat alles al eens verteld is dan merk je hier dat de eerste zin soms even lastig is, maar dat het dan begint te stromen. Je voelt je pijnplekken. Je krijgt alles op een rijtje. Je hele leven in één week en het werkt. Je ziet hoe alles in elkaar past. Je voelt dat je het in deze veilige setting kunt delen, de herkenning in elkaars verhalen.
De warmte na afloop, de knuffels, de lach en de traan, Het voelt steeds meer als een warm bad. Alle begeleiders staan open voor hulp na afloop als dit nodig is. In een gesprekje in de tuin, of in een healing/reading- setting.
Je kunt je ook overgeven aan een spontane schreeuwsessie en krijg je de gelegenheid tot borden gooien mocht dat nodig zijn. Leef je uit !
In de middag is er gelegenheid voor workshops.
Meditaties buiten in het gras, met op de achtergrond de waterval of de 4 geiten.
Puur natuur, meditatieve geluiden. De geiten die ook echt wat voelen van de sfeer en zich soms even bizar gaan gedragen.
Intuïtief schilderen in de buitenlucht op papier of op stenen. Met reading over het gemaakte werk.
Yoga, dansen het is allemaal mogelijk. Het zorgt voor de balans in de dag.
In de avond genieten op het terras bij het vuur onder genot van een wijntje en zang met gitaar. En mogelijkheden voor de één op één sessies in al zijn verscheidenheid.
13 Begeleiders met ieder zijn eigen interesse en kracht, het zorgt voor oneindige mogelijkheden.
Wat ik hier geleerd heb is de dag te laten gaan met stromende energie, met Anja die je laat voelen dat het loopt zoals het loopt. Zodat er ook gelegenheid is voor wijzigingen in plannen, het opvangen van elkaar. En dat betekent dat je volkomen kunt leven vanuit je intuïtie en gevoel.
Dat wat nodig is of dat wat mag zijn dat is er.

Wat me ook opvalt is de diversiteit van mensen en hun spirituele richting. De interesse in elkaar en het respect hiervoor. De openheid, als ook de kanttekening die je mag maken. Dat etiketten plakken het grote geheel in de weg kan staan van het luisteren naar je hart, je intuïtie, je kracht en je gave. Dat begeleiders soms ook nog zoekende zijn. Dat dat prima is. Probeer er van te leren als je ego of je “spiegel” je in de weg zit.
We leren hier van elkaar. Ik heb hier geleerd nog beter mijn grenzen te bewaken. Omdat hier altijd respect voor is. Daardoor ben ik nog dichter bij mijn gevoel en kracht gekomen.
En dit zorgt voor een verbondenheid in een prachtige setting met bijzonder mooie vrouwen. “De Godinnen van Frankrijk.”

Wat brengt deze investering om te geven, te ontvangen en te delen.

Wat krijg je voor deze investering in jezelf?
•Verblijf op een gezamenlijke kamer of eigen kamer (tegen kleine meerprijs).
•Inclusief drie maaltijden per dag behalve op de vrije dag.
•Inclusief drinken tijdens de maaltijden.
•Inclusief 6 overnachtingen en bedlinnen.
•Inclusief alle faciliteiten van le Roc Foucaud.

Gezamenlijk schenken we aandacht aan het voorbereiden en het opruimen van de maaltijden.

565,– euro incl. btw

Exclusief :

Reiskosten naar Frankrijk, maar we proberen zoveel mogelijk te carpoolen, zo worden de kosten beperkt.

KORTING

Wil je even weg uit alle drukte, en even ruimte maken helemaal voor jouzelf ? Nieuwe vrouwen ontmoeten? Stilstaan bij waar je nu staat en wat er in je hart leeft? Dan is dit een hele fijne plek voor jou..
Heb je zin in een heerlijke bezinnende spirituele week met andere vrouwen op een prachtige locatie ? Met heerlijk eten, gigantisch kampvuur, biografie delen, massage, healing, reading, schilderen, dans, djembé, yoga, meditatie, trancehealing, voetreflexogie, ceremonie in de natuur en healing songs!

Berichten