Tarot waarzegdoek – Keltisch Kruis

€22.95

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieOost-vlaanderen
Landbelgie
Websitehttps://soulmediums.be/webshop/accessoires/tarot-waarzegdoek-keltisch-kruis/

Dit Tarot waarzegdoek leent zich er uitstekend toe om te werken met de grote Arcana (22 kaarten), de kleine Arcana (56 kaarten) of met het volledige Tarotspel (78 kaarten). Een must voor iedereen die zich geregeld bezighoudt met kaartleggen!

Aan de slag met het Tarot Waarzegdoek Keltisch Kruis

Fabio Vinago ontwierp reeds het Lenormand Waarzegdoek en deze handige pendelmat. Op vlak van kaartleggen is hij zeker geen nieuwkomer. Bij het ontwerpen van dit Tarot waarzegdoek besteedt hij dan ook uitgebreid aandacht aan de positie van de kaarten. Elke positie vertegenwoordigt een levensfase of een situatie. Door een bepaalde kaart op een specifieke positie te lezen bekom je inzicht in de desbetreffende situatie of het levensthema.

Het voordeel van het werken met het Keltisch Kruis is dat je op een krachtige manier gedetailleerde antwoorden verkrijgt met betrekking tot belangrijke levensthema’s. Je kan dit waarzegdoek perfect gebruiken in combinatie met je favoriete Tarot handboek. Tevens kan je ook de Lenormandkaarten op dit doek loslaten. Het Tarot waarzegdoek is een doeltreffend instrument om zowel het verleden, het heden als de toekomst te ontrafelen. Voorkennis is niet vereist, aangezien de betekenissen van de posities van de kaarten voor zich spreken.

Dit waarzegbord is gemaakt uit dekostof, een flexibele, makkelijk op te bergen textiel. Inclusief handleiding hoe je het bord moet gebruiken.

Over de ontwerper Fabio Vinago

Fabio’s veelzijdige en diepgaande manier van interpreteren is uniek. Als auteur van Het hedendaagse Lenormand Orakel Handboek heeft hij bewezen dat hij de kunst van het kaartleggen met de Lenormandkaarten écht onder de knie heeft. Die kennis heeft hij gebruikt bij het ontwerpen van het Lenormand waarzegdoek. Nu toont hij dat ook de Tarotkaarten geen geheimen meer hebben voor hem.

Berichten