The rite of the womb workshop

€33.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieNoord-brabant
LandNederland
Websitehttp://www.moederenkind.net

The rite of the womb

Speciaal voor alle vrouwen; Een workshop voor vrouwen om haar schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn weer te mogen voelen en behouden.

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De ceremonie bestaat uit 2 delen en duurt 3 uur:
1. Het eerste gedeelte gaat over het loslaten van het oude en manifesteren/intenties plaatsen en verwelkomen van het nieuwe
2. De inwijding zelf: het overdragen van de initiatie “rite of the womb” aan jou als ontvanger.

In groepsverband vanaf 7 vrouwen betaal je 33 euro
Prijs: de officiële, afgesproken prijs van The ‘Rite of the Womb Europe’ bedraagt 45 euro. Ik stel een vrije bijdrage voor, richtprijs 33 – 45 euro, afhankelijk van jouw waardering en financiële mogelijkheid. Als je het in groepsverband wilt ontvangen en 45 euro als je het individueel wilt ontvangen. 33 euro is het tarief wat ik vraag, maar je mag geven wat jij je zelf waard vind en wat je kunt missen, het zal maximaal dus 45 euro zijn.

The rite of the womb kan ook individueel aangevraagd worden, als je het niet prettig vindt om dit in groepsverband te doen.
Het verschil is dat op individuele basis meer specifiek gewerkt kan worden aan pijnen/herinneringen/emoties die losgelaten mogen worden. Er is meer ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor de energieën sneller getransformeerd kunnen worden of weer gaan stromen.
De “inwijding” zelf is altijd voor iedereen hetzelfde omdat het volgens een vast principe werkt. Individueel is de tijdsduur afhankelijk van wat er wel of niet losgelaten wilt worden.
er een officiële, afgesproken prijs van The ‘Rite of the Womb Europe’ is en deze bedraagt 45 euro. Ik stel een vrije bijdrage voor, richtprijs 33 – 45 euro, afhankelijk van jouw waardering en financiële mogelijkheid. Als je het in groepsverband wilt ontvangen betaal je dus 33 euro.
33 euro is het tarief wat ik vraag, maar je mag geven wat jij je zelf waard vind en wat je kunt missen, het zal maximaal dus 45 euro zijn voor een groeps workshop.

Wil je het liever alleen ontvangen, dan betaal je 45 euro.

Let op!
De groeps workshop gaat ook echt pas door bij 7 vrouwen, dus je ontvangt een bevestiging als er voldoende aanmeldingen zijn.
En je betaald ook pas na deze bevestiging. Dan staat je plek vast! Bekijk de agenda onder in het menu van the rite of the womb voor geplande workshops.

Wil jij deze workshop bij jou op lokatie regelen via mij ? dat kan! Neem dan contact met mij op!

25 februari 2016 09:20

This ad has expired

Listing ID 19156cec671cb1ba 961 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten