Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€35.00

Transformatiespel

  • Straat: Wilhelmina van Pruisenlaan 139
  • Stad: Gouda
  • Provincie: Zuid-holland
  • Land: Nederland
  • Postcode: 2807KH
  • Website: http://www.essencehealing.nl/
  • Sinds: 19 augustus 2018 13:24
  • Verloopt op: Advertentie is verlopen
Transformatiespel

Omschrijving

Intuïtie en verbeeldingskracht zijn vermogens die we soms te weinig inzetten. Wanneer we daar wel ruimte aan geven zijn de resultaten meestal verbluffend. Er ontstaan nieuwe inzichten, je innerlijke diepe kwaliteiten worden concreet en verborgen wijsheid komt aan het licht.
Het transformatiespel is een bordspel waarop je levenspad zich afspeelt, op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Een fascinerend spel waaruit diepe inzichten ontstaan, een mogelijkheid om blokkades op te lossen, waardoor je spontaner jezelf kunt zijn en waarbij je steeds meer wordt wie je werkelijk bent.
Levensthema’s als vrije wil, inzichten, intuïtie, wonderen, dienstbaarheid, depressies, blokkades en transformatie kom je tegen in het spel. Het spel vraagt vier deelnemers, die elkaar niet hoeven te kennen.
Het spel wordt gespeeld door 1 tot 6 spelers, bij voorkeur met één of twee begeleiders. De begeleider faciliteert het spelverloop en stelt verhelderende vragen. Onder andere door middel van korte meditaties zorgt hij/zij voor een respectvolle en veilige energie. Zijn/haar rol is niet sturend, maar ondersteunend en stimulerend. Op het spelbord bewandelen de spelers het eigen levenspad. Hierop komen zij direct of op symbolische wijze van alles tegen: verwerven van inzicht, gebruik van vrije wil of intuïtie. in een depressie raken en daar weer uitkomen, verwerken van pijn, omgaan met belemmeringen, ontdekken van kwaliteiten enz. Dit alles in de vorm van diverse kaartjes. Deze kaartjes verhelderen, moedigen aan, confronteren, alles in relatie tot het speldoel van iedere spelen Het spel prikkelt de creativiteit en stimuleert het samen delen. Door die directe communicatie en voortdurende interactie wordt het speldoel van vele kanten belicht.

Het Transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Tegelijkertijd blijft het een spel, met alle lichtheid, speelsheid en afwisseling van dien. In deze speelse context creëer je samen een sfeer van openheid en vertrouwen.

Prijs is incl. lunch koffie en thee.

WEBSITE  www.essencehealing.nl

Advertentienummer: 1465b796e9923ccd

Sponsored Links

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Info over adverteerder

Alle advertenties door Essencehealing

Alle advertenties door Essencehealing »

Andere advertenties

Aanbeveling