Universe Astrologie; de Nieuwe Astrologie!

€110.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatBrinkgreverweg
StadDeventer
ProvincieOverijssel
LandNederland
Postcode7413AG
Websitehttp://www.universeastro.nl/

Het is mijn passie de huidige frequentie en kosmische bewegingen in een horoscoop te integreren. Ik houd rekening met niet alleen zonneactiviteit in een persoonlijke plattegrond van het heelal en planeetstanden maar kijk ik ook naar de stand van Sirius, Plejaden en meer kosmische vrienden.

Door deze unieke werkwijze krijg je een totaal overzicht van de belangrijke kosmische invloeden in deze tijd die van belang zijn tijdens jouw programma/huidige leven op Aarde. Huidige planeetsferen zijn veranderd ten opzichte van jaren geleden, er zijn vele sterrenstelsels die in beweging zijn, zwarte gaten en ook de Aarde volgt haar ontwikkelingsweg die grote invloed heeft op onze \\\”route\\\”. Iedere horoscoopuitleg is maatwerk, afgestemd op jouw zielsontwikkeling en persoonlijke rode draad in dit leven.

De werkwijze van Universe Astrology is een samenwerking tussen natuurkracht, kosmische astrologie en een knipoog naar de astronomie. Astrologie mag naar mijn idee niet langer mentaal en alleen psychologisch benaderd worden.

Astrologie is de vertaler voor kosmische hart-kennis.

Het feit dat onze atmosfeer alsmaar dunner wordt, geeft aan dat het leven op Aarde meer en meer in verbinding staat met de invloeden om ons heen. Wij worden kwetsbaarder maar ook krachtiger wanneer we deze kwetsbaarheid als ingang naar meer essentie en zuiverheid inzetten.

Universe Astrology is mijn passie en met genoegen bied ik je de antwoorden op grote levensvragen. Je kunt op mijn website diverse consult- ogelijkheden vinden en ook artikelen, een inspiratie pagina en mijn bedrijfsastrologie tak (workflow).
Voel je welkom onder de sterren en maak kennis met de pure, zuivere kosmische informatie die jouw ziel raakt en hartintelligentie vergroot.

Graag tot ziens!
Hartegroet, Lia Ouendag

Berichten