Vind de sleutel tot jouw succes met De Kracht van Hypnose

€95.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatMiddeldijkerplein 3 A
StadBarendrecht
ProvincieZuid-holland
LandNederland
Postcode2993 DL
Websitehttp://www.dekrachtvanhypnose.nl/

Wat levert hypnotherapie jou op?
Hypnotherapie is een krachtige therapievorm, die al vele jaren wereldwijd succesvol wordt toegepast. Afhankelijk van de complexiteit van jouw klachten kun je al na een of twee consulten resultaat zien. Je kunt hypnotherapie toepassen bij o.a:
– angsten – fobieën – burn-out – onzekerheid / meer zelfvertrouwen
– minder stress / meer positieve energie – examenvrees
– pijnbestrijding bij lichamelijke klachten
– verbeteren van je (sport)prestaties
– slapeloosheid
– rouwverwerking
– zelfontwikkeling, ontdekken van je vaardigheden en mogelijkheden
– en nog veel meer

Heb je een van de genoemde klachten of een vraag?
Neem dan contact op met De Kracht van Hypnose. We bespreken graag de mogelijkheden!

De Kracht van Hypnose, praktijk voor Hypnotherapie, Coaching & opleiding.
Naast het werk ik de praktijk, verzorgt De Kracht van Hypnose workshops over Hypnose en de 8-daagse gecertificeerde en geaccrediteerde beroepsopleiding “Hypnosetechnieken en Communicatievaardigheden” voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Waarom De Kracht van Hypnose?
Charles van Hesteren is een gedreven hypnotherapeut, ervaren Master Hypnotist en Hypnose Trainer. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in coaching en hypnotherapie.
Zijn kennis en enthousiasme voor hypnose en hypnotherapie draagt hij graag over aan anderen. Daarom geeft hij regelmatig workshops en trainingen aan bijvoorbeeld professionals in de zorg, zoals coaches en tandartsen. Ook verzorgt hij bedrijfssessies voor managers en hun medewerkers.

Wat doet een hypnotherapeut?
Bij het eerste consult vindt eerst een kort intakegesprek plaats om helder te krijgen waar je voor komt. Wat is jouw doel, wat wil je bereiken? Hierna volgt meteen een eerste behandeling waarin je direct aan de slag gaat met de door jou gestelde doelen.

Als hypnotherapeut gebruikt Charles hypnose als een extra hulpmiddel in de therapie. Door de hypnose kom je in een staat van diepe rust.
Vanuit die rust kunnen de veranderingen tot stand komen om je klachten en problemen écht aan te pakken, omdat die vaak op onderbewust niveau spelen. Je boort als het ware diepere lagen in jezelf aan. Je komt los van je vaste patronen en overtuigingen en gaat negatieve gevoelens en gedragingen ombuigen in positieve.
Charles van Hesteren begeleidt al vele jaren mensen met lichamelijke en psychische klachten. Ook jij kunt je klachten of problemen blijvend en doeltreffend aanpakken met hypnotherapie.
Ook al heb je deze klachten misschien al jaren!

Kijk voor meer informatie over Hypnotherapie, Coaching en Trainingen op de website. Kom de Kracht van Hypnose ontdekken!
Mail voor een afspraak naar: charlesATdekrachtvanhypnose (vervang AT door@).

Berichten