Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€50.00

workshop Comfortabel de zomer door (8 juli 14uur)

  • Straat: Princentuin
  • Stad: Breda
  • Provincie: Noord-brabant
  • Land: Nederland
  • Postcode: 4813CZ
  • Website: www.viviannes-praktijk.nl
  • Sinds: 27 juni 2018 21:38
  • Verloopt op: 66 days, 7 hours
workshop Comfortabel de zomer door (8 juli 14uur)

Omschrijving

Op het moment hebben veel mensen last van oa vermoeidheid, terwijl de zomer en de zon normaal gesproken juist meer energie geeft en mensen blij maakt.
Dit heeft te maken met het spanningsveld tussen het verhogen van de energie en de (onbewuste) weerstand tegen het mee in beweging komen, en daarmee het loslaten van het oude vertrouwde en helen van jouw pijnstukken. Dit veroorzaakt mede de vermoeiende, zware, soms zelfs bozige energie van dit moment.

Naast de vermoeidheid, waar ook je innerlijke werk en het effect van de energieën op je lichaam bij meespelen, kan de energie verhoging/verandering tal van andere klachten geven oa; emotioneler, verdriet voelen zonder aanleiding, geïrriteerdheid, gejaagd voelen, hot-flashes, licht hoofd (meer moeite met gronden), hoofdpijn, druk op kruin/hoofd, trilling in lijf voelen, oude stukken komen weer langs, ook die je al dacht doorgewerkt te hebben, spanning (ook letterlijk spierspanning), ander slaap en voedingspatroon, andere behoefte, verhoogde gevoeligheid, spirituele/bewustzijns-groeispurt enz. Ook onderling zie je meer spanning en irritatie.

Omdat mn cursisten hier ook last van hadden, ging de afgelopen les daar over. Ik heb ze naast informatie en inzicht ook handvatten gegeven, waarmee ze de last wat kunnen verlichten, er zelf wat aan kunnen doen.
Dat leverde hun zo ontzettend veel op! Van meer energie, rust en lichter tot eindelijk weer normaal slapen, rust in het hoofd, niet meer misselijk, weer gegrond en bij mezelf zijn, en dingen die op hun plek vielen. Ze gingen echt als ander mensen weg.

De volgende morgen kreeg ik op verschillende manier door dat ik dit breder aan moet bieden, dat veel mensen hier baad bij zouden hebben.
Omdat het heel dringend voelde heb ik besloten er voor jullie een losstaande workshop van te maken.
Ook omdat het is al een paar jaar zo is dat de energieverhoging juist in de zomermaanden een piek heeft, en meer ongemakken veroorzaakt. Ik voorzie dat ook voor de komende maanden. Het gaat dus nog wat intenser worden, en dan is het fijn als je wat meer in je kracht kunt blijven staan.

Herken jij je in dit verhaal? Ondervind jij ook hinder van hoe de energieën op dit moment op je inwerken, zou je graag handvatten willen om er mee om te gaan, meer informatie en inzicht hebben in alles wat er in en om jou heen gaande is? Dan is deze workshop echt iets voor jou.
Met wat informatie, eenvoudige meditatie/visualisatie oefeningen, praktische tips &tools en ruimte voor jouw ervaring en vragen is het heel toegankelijk en toepasbaar in je dagelijks leven. Zodat jij weer meer bij jezelf komt en meer de kracht in handen krijgt om deze zomer niet alleen comfortabeler door te komen, maar de energie-verhoging ook optimaal te benutten voor jouw groei, heling en bewustwordingsproces

De workshop is;
zondag 8 juli (en evt volgende data)
van 14 uur tot ca 17 uur
in Breda (adres volgt bij opgaaf)
jouw investering is €50,- incl koffie, thee, wat lekkers en een ondersteunende attentie.
opgeven en informatie via; viviannespraktijk@gmail.com
Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 15 personen

Bij veel belangstelling geef ik hem vaker, evt ook op ander dagen. Dus laat me ajb weten als je niet kunt op de 8e of op zondag!!!

Zie ik je de 8e?
♥ Vivianne
www.viviannes-praktijk.nl
www.facebook.com/ViviannesPraktijk

Let wel; er kan ook een medische oorzaak zijn voor je klachten, laat je in geval van twijfel altijd door een arts onderzoeken!

afbeelding; behappydoodles.com

Advertentienummer: 4225b340283c72ed

Sponsored Links

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Aanbeveling