Workshop Loslaten van Emoties

€55.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatRijdtstraat 30
StadSusteren
ProvincieLimburg
LandNederland
Postcode6114AL
Websitehttps://purpleflow.nl/workshop-loslaten-van-emoties/

Workshop loslaten van emoties

Leer op zachte wijze negatieve emoties en oude overtuigingen los te laten.

Ben jij zorgzaam voor anderen en kan je moeilijk jouw eigen grenzen stellen?
Heb je vervelende gedachten die je dagelijks bezig houden?
Kan jij jouw verleden maar niet los laten met gevolg dat je bang bent om te doen wat jouw een goed gevoel geeft?

In deze unieke workshop leer je hoe jijzelf jouw negatieve en belemmerende gedachten kan loslaten door een makkelijke en snelle techniek.

Omschrijving van loslaten van emoties workshop;
Deze workshop zou je kunnen omschrijven als een makkelijk te leren techniek die je op elk moment van de dag kan toepassen om jouw negatieve gevoelens en negatieve gedachten direct kan loslaten. Het is een methode om jezelf op een simpele manier te bevrijden van emoties uit het verleden die jou nu belemmeren in het heden. Een ander groot voordeel van deze workshop is dat jij leert hoe jij jouw achterliggende oorzaken zelf aanpakt.

Hoe meer je jouw oud verdriet en oude patronen, die jouw leven nu saboteren, los laat door deze methode frequent te gebruiken, hoe meer jij jezelf weer in balans voelt, staat en uitstraalt.
Daarom houd ik deze workshop kleinschalig zodat ik alle aandacht aan jou kan geven en dat jij deze methode goed beheerst op het moment dat de workshop Loslaten van Emoties is afgelopen.

Praktische details
Eerstkomende workshop Loslaten van Emoties
Vrijdag 17 mei 2019
Rijdtstraat 30
6114 AL Susteren
13:30 – 17:00 uur
De workshop is inclusief koffie, thee, water en wat lekkers voor 55 euro inclusief btw.
Meld je nu aan!
Je hebt gedachten maar bent ze niet.

Waarom is vasthouden aan iets wat niet goed voor je is zo moeilijk om los te laten?
Deze vraag wordt me vaak direct gevraagd.
Jaren geleden heb ik een bijzondere loslaten van emoties techniek geleerd. Voor mijn gevoel miste ik iets om het loslaten nog krachtiger en langduriger te maken. Door mijn aanpassing in de techniek krijg ik vaak van cliënten te horen dat zij zich nu rustiger in hun hoofd voelen en een positieve wending in hun leven ervaren.

Resultaat;
Door het loslaten van je emoties, verander niet alleen jij, maar ook je omgeving. Je wordt en voelt je rustiger, ontspannen en krijgt meer energie. De meeste klachten zijn jouw verborgen emoties en onbewuste overtuigingen. Daarom bekijken we tijdens deze workshop, op een afstand, op een zachte manier hiernaar zodat jouw onderbewuste gevoelens en overtuigingen zonder angst los gelaten kunnen worden. Stap voor stap gaan we naar de bron en laten daar alle bijkomende emoties op zachte wijze los.

Meld je nu aan en creëer rust en harmonie in je leven!

In deze workshop leer je in een paar uur een simpele techniek hoe jij jouw negatieve emoties los kan laten en jouw leven aangenamer kan maken zonder dat dit jouw dagelijks veel tijd en energie kost.

waar dient deze methode o.a. voor?
Stress
Burn-out
Depressie
Dwangstoornissen
Aantrekken wat anderen van je vinden
Over je grenzen heen gaan om anderen te pleasen
Alle vormen van angsten
Onzeker over jezelf
relatie problemen

Waarom een succes?
Omdat jij jouw eigen klachten zelf opruimt! Door het leren van deze eenvoudige techniek is het mogelijk om dat deel van jouw klacht los te laten. Alleen jij kijkt, onderzoekt en laat los zodat je daarna rustig, vrij, liefdevol voelt en vertrouwen in jezelf krijgt. Zo ontstaat er bij jou persoonlijke groei, opluchting en succes. Na de workshop krijg je een map mee waarop deze techniek stap voor stap staat beschreven om thuis dagelijks zelf toe te passen.

Breng eenheid en harmonie in je leven. ♥

10 mei 2019 19:46

This ad has expired

Listing ID 6335cd5d4a062d67 312 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten