Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€16.75

Workshop Mantra’s Zingen & Soundhealing

 • Straat: Bouwstraat 45G
 • Stad: Utrecht
 • Provincie: Utrecht
 • Land: Nederland
 • Postcode: 3572SP
 • Website: www.ommayura.nl/agenda
 • Sinds: 6 oktober 2019 07:23
 • Verloopt op: Advertentie is verlopen
Workshop Mantra’s Zingen & Soundhealing

Omschrijving

Op zondag 20 oktober geef ik een Workshop Mantra’s zingen & Soundhealing in Studio Wittevrouwen.

Tijdens de workshop starten wij met het zingen van mantra’s (45 minuten) en sluiten we de middag af met een soundhealing ligconcert (45 minuten).

Het woord mantra komt uit het Sanskriet vandaan, waarbij de lettergreep ‘man’ voor denken staat en ‘tra’ voor hulpmiddel. Een mantra kun je beschouwen als een hulpmiddel voor de mindset, omdat de klanken van een mantra door afgestemde geluiden bepaalde krachten bezitten. Mantrazang is voor iedereen bedoeld en je hoeft dus niet mooi of goed te kunnen zingen. De focus ligt vooral op de klankkleur van de woorden.

Daarnaast zijn mantra’s korte herhalende teksten die je gemakkelijk mee kunt zingen. Ook hebben mantra’s positieve effecten op ons: jouw doelen kunnen hierdoor sneller gemanifesteerd worden, het zorgt voor eenheidsgevoel en het heft blokkades in jouw leven op. Het zingen van de mantra’s wordt bovendien begeleidt met een ukelele.

Tijdens de soundhealing gaan we heerlijk ontspannen liggen en genieten we van de geluiden van klankschalen en aanvullende klankinstrumenten. Soundhealing oftewel klankhealingconcert is een goede mogelijkheid om rust te brengen, concentratie en het lichaamsbewustzijn te bevorderen, de fijne motoriek te stimuleren en de zintuigen te prikkelen. De geluidstrillingen van de klankschalen werken in op het lichaam, op onszelf, op onze gevoelens, emoties en herinneringen.

Ons lichaam bestaat namelijk voor ongeveer 75% uit water, waardoor trillingen van de klankschalen goed in het lichaam geleiden. Ze zijn krachtig en verplaatsen ze zich hierdoor snel. Met als doel de blokkades op te sporen om deze vervolgens weer in balans te brengen.

Wil jij ervaren wat mantra’s en soundhealing voor jouw kunnen betekenen? Mis deze workshop dan niet!

Reserveer jouw plek, vol = vol

De kosten zijn €16.75 p.p. Er zijn in de (yoga)ruimte o.a. yogamatten, dekens en meditatiekussens aanwezig, zodat je heerlijk ontspannen op de grond kunt zitten en liggen. Je mag ook jouw eigen matje of matrasje meenemen.

Grijp jouw kans en meld je aan om jouw plek te reserveren via info@ommayura.nl. Vermeld hierbij jouw naam, evt. aantal personen, mailadres en telefoonnummer.

Zondag 20 oktober 2019:

Aanvang: 13.50 uur

Begintijd: 14.00 uur

Eindtijd: 15.30 uur

Advertentienummer: 1835d9995ba7ff64

     

297 Totale hits, 1 vandaag

  

Sponsored Links

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Info over adverteerder

 • Geplaatst door: OmMayura
 • Lid sinds: 6 oktober 2019

Alle advertenties door OmMayura

 • Geen andere advertenties gevonden
Alle advertenties door OmMayura »

Andere advertenties

Aanbeveling