World Peace Meditation

 

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatPazzanistraat 33
StadAmsterdam
ProvincieNoord-holland
LandNederland
Postcode1014 DB
Websitehttps://worldpeacemeditation.nl/

Op zaterdag 1 september zal Stichting Enlight voor de tweede keer het grootste gratis Mindfulness evenement van Nederland organiseren in de Westergasfabriek te Amsterdam. Als stichting willen wij mindfullness meditatie combineren met charity, waardoor wij ieder jaar al onze winst doneren aan een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst aan het initiatief Imove Foundation. Imove Foundation helpt kinderen en vrouwen die vanwege het oorlogsgeweld in het nauw zijn gekomen door het geven van yoga, mindfulness en bewegingssessies.

Het evenement, dat gratis is, vindt plaats op 1 september van 19.00 uur tot 22.30 uur in de Gashouder van de Westergasfabriek te Amsterdam. Ieder jaar doneert Stichting Enlight de opbrengst van het evenement aan een goed doel. Dit jaar gaat het geld naar de IMOVE Foundation. Dit initiatief helpt kinderen en vrouwen die in het nauw zijn gekomen door oorlogsgeweld. Onderzoek heeft aangetoond dat mindfulness een positief effect heeft op delen van de hersenen die actief zijn bij stress, emoties, agressie en executieve functies. De IMOVE Foundation ondersteunt oorlogslachtoffers met mindfulnes en meditatie, waardoor zij leren om trauma’s te verwerken, beter te functioneren in de maatschappij en hun leven weer kunnen opbouwen.

Gedurende het evenement kunnen bezoekers kennismaken met de voordelen van mindfulness en meditatie. Ook dit jaar is het doel om samen met zoveel mogelijk mensen simultaan te mediteren in de Gashouder. De sessie zal worden opgeluisterd met een live klankschalenconcert, hangmuziek en piano. Daarnaast zal meditatieleraar Johan Noorloos de deelnemers ondersteunen tijdens hun meditatiesessie. Coach Jochem van Hessen van Energy Up en Daybreaker zal het publiek voorzien van een energizer. Na afloop van de meditatiesessie zal de Thaise monnik Pra Ajahn Thanadith het evenement afsluiten.

Het evenement is gratis te bezoeken voor iedereen die geinteresseerd is in meditatie en mindfulness. Zowel onervaren als ervaren beoefenaars kunnen zich aanmelden via de volgende link: https://worldpeacemeditation.nl/tickets/

Berichten