X3, Healing Entities and Aliens

€19.95

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWolfhezerweg 31
StadWolfheze
ProvincieGelderland
LandNederland
Postcode6874 AA
Websitehttp://www.ethealing.nl/index.php/nl/blog/137-x3-healing-entities-and-aliens

X3 HEALING ENTITIES AND ALIENS

Een computer deskundige ontdekt dat hij het vermogen heeft om te kunnen waarnemen in andere dimensies … en wat doet hij daarmee ?

Hij start een onderzoek en komt tot buitenaardse ontdekkingen !
Een reeks van buitengewone ervaringen opent een compleet nieuwe wereld voor Adrian Dvir, een nietsvermoedende computer deskundige uit Israël.
Hij maakt kennis met de verbazingwekkende en fascinerende wereld van levensvormen in andere dimensies, van gebeurtenissen in vorige levens, van spirituele gidsen, van wezens en entiteiten en van buitenaardsen (extraterrestrials of aliens) uit parallelle dimensies.

In zijn pogingen deze soms bizarre ervaringen te verenigen met zijn wetenschappelijke opleidingsachtergrond komt hij tot de ontdekking van de praktische kant van dit fenomeen – healing.

Hij kan zijn bijzondere gave gebruiken om anderen te genezen.
Adrian wordt in dit gemeenschappelijke doel geholpen door wezens uit andere dimensies met de meest positieve intenties voor de mensheid. Dit bizarre team, bestaande uit Adrain -een healer van vlees en bloed- en niet met het oog zichtbare spirituele entiteiten en buitenaardsen, verzorgen waanzinnige healingen voor mensen!

Op zijn eigen wijze, zeer feitelijk en open-minded, neemt Adrian ons mee op een reis die ons wereldbeeld drastisch doet verruimen. Zijn beschrijving van ruwe feiten werpen verhelderend licht op alles wat mysterieus en onbekend is en ver voorbij de menselijke logica gaat.

Met behulp van zijn telepathische communicatie met deze entiteiten en buitenaardsen probeert Adrian een beter begrip te krijgen van het Universum waarin we leven … en het Universum laat zich zien als een wonderlijke wereld ver voorbij onze verbeelding.
Een wereld die wordt bevolkt door een menigte aan levensvormen met een cultuur en technologie die veel verder is ontwikkeld dan de onze … en zij zijn hier om ons daarmee te helpen!

Dit boek is een must read voor iedereen die in contact wil komen met deze behulpzame buitenaardsen en zeker voor iedereen die als healer een samenwerking met hen wil aangaan.

Adrian behandelt in het boek vele onderwerpen, beginnend met zijn persoonlijke verhaal van zijn eerste contacten met ET’s en vervolgt met hoofdstukken waarin de ET’s vaak verassende uitleg geven over min of meer bekende onderwerpen zoals vorige levens en eindigd het boek met een aantal hoofdstukken over complexere natuurkundige onderwerpen zoals dimensies, parallelle universa, ruimte, tijd en verplaatsing in de ruimte/door de tijd met astronomische snelheden.

Hoewel dit boek al in 1999 voor het eerst is uitgegeven, bevat het enorm veel relevante en waardevolle informatie waar heel veel mensen naar op zoek zijn en waarover nog maar heel weinig literatuur beschikbaar is.

Zo behandelt dit boek onderwerpen als :
– Vorige levens en de verbinding daarvan met het huidige leven;
– Engelen, Buitenaardsen en andere entiteiten van het Licht;
– Levenservaringen van Buitenaardsen;
– Channelling en telepathische communicatie;
– Healing — verschillende methodes en persoonlijke ervaringen;
– Parasieten;
– Entiteiten in andere dimensies;
– Entiteiten als spirituele gids;
– Verloren delen en onafgemaakte zaken uit vorige levens;
– Aliens van andere universa;
– De Raad, een verband van buitenaardse beschavingen;
– Wezens van energie en …. verder wat ?;
– De structuur van ons geheugen is de basis voor telephatie en channelling;
– Meditatie en contact maken met het innerlijke Zelf;
– De geest – de kern van de reincarnatie;
– Buitenaardse chip implantaten bij mensen;
– Behandeling van lichamelijke problemen door buitenaardsen;
– Behandelingen in het buitenaardse hospitaal op het ruimtevoertuig;
– Sneller reizen dan de snelheid van het licht;
– Alien communicatie;
– Buitenaards gebruik van tijd;
– Aliens beschrijven de structuur van de materie;
– Levensvormen in parallelle universa;
– Buitenaardse toepassing van dualiteit en materie.

CD included
Dit boek bevat ook een CD-Rom met daarop film materiaal van channelings, healingen en uitleg van Adrian Dvir en een aantal van zijn naaste collega’s.

Wil je dit boek graag bestellen?
Dit boek is inmiddels zeer zeldzaam.
Healing Centre Beyond Medicine heeft daarom de laatste voorraad in één keer opgekocht en vanuit de VS over laten komen om op deze manier het boek makkelijker toegankelijk te maken voor de Nederlandse markt.

In geval van aanschaf rechtstreeks bij Healing Centre Beyond Medicine is de prijs 27,50 euro (inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten en verpakkingskosten).
Verzendkosten zijn voor verzendingen naar adressen binnen :
– Nederland 3,95 euro
– België 10,35 euro

ACTIE
Voor lezers van deze website rekenen we tijdelijks geen verzendkosten bij verzendingen binnen Nederland.
Voor verzendingen naar het buitenland geldt een korting van € 3,95 op de verzendkosten.
De kortingscode voor d

Berichten