Astrale Karate

€270.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/ahamkara/astrale-karate.html

Deze workshop is bedoeld voor mensen die graag hun energieveld willen versterken, steviger in het leven willen staan of zichzelf willen afschermen van invloeden als o.a. straling, negatieve energie of negatieve gevoelens. De Siberische sjamanistische traditites hebben veel kennis en ceremoniën over het beschermen van jezelf en je eigen energie.

Je leert effectieve methoden voor energetische beheersing en bescherming van je lichaam en je omgeving. Je gaat aan de slag met ademhalingsoefeningen, meditaties, chakra-oefeningen, yoga, theater, dans, astrologie, psychologie, aikido. Dit is een mooie, speelse workshop waarin je makkelijk toe te passen methoden krijgt aangereikt.

——————————————————–

Ahamkara
Siberische Sjamaan

Ahamkara is een Siberische Sjamaan van de nieuwe tijd. Zijn lessen zijn vol van dynamiek en beweging. De wijsheid uit Altai wordt niet alleen verteld, maar ook meteen in de praktijk toegepast.

Ahamkara is opgegroeid in het Altai gebergte in Siberië. Zijn overgrootmoeder nam Ahamkara mee naar de bossen, waar zij hem over helende kruiden en bessen leerde. Zij had de gave om te helen en veel mensen kwamen bij haar voor hulp en advies, dit heeft hij als kind van haar geleerd.

Hij is volledig afgestemd op deze tijd en dat maakt hem zowel voor volwassen, als de kinderen van nu speciaal.

Berichten