Bouw je eigen sjamanentrommel

€270.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/nopaltzin/bouw-je-eigen-sjamanentrommel.html

Een sjamanentrommel kun je kopen, maar is het dan wel je eigen trommel? Een trommel kun je ook zelf bouwen, met jouw energie, jouw spirit en jouw intentie. Hiermee maak je deze trommel tot een uniek instrument dat speciaal voor en door jou gemaakt is. Nopaltzin begeleidt je om een sjamanentrommel en een trommelstok te maken. Dit doet hij met de juiste energie en met praktische tips. De trommels worden gemaakt van een hertenvel. Je kunt kiezen uit verschillende groottes van de trommel. Aan het eind ga je naar huis en ben je een ervaring en een instrument rijker.

Nopaltzin
Levenskunstenaar uit Mexico

Jorge Nopaltzin werkt als Sjamaan vanuit de Azteekse traditie van Mexico. Hij is een man van weinig woorden en heeft een groot hart. Nopaltzin is tevens een kunstenaar die prachtige sieraden maakt van Mexicaanse edelstenen.

Hij helpt je een brug naar de Goddelijke wereld maken. Hij werkt met groene jade en obsidiaan die al sinds de oudheid door de Azteken begrepen worden. Nopaltzin gebruikt ook de traditionele Azteekse dans om genezing bij mensen te manifesteren. Een van de belangrijkste dingen die hij ons leert is om van het leven te genieten!

Berichten