BUITENAARDS FILM AVONDJE BIJ HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE – WOLFHEZE

€9.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWolfhezerweg 31
StadWolfheze
ProvincieGelderland
LandNederland
Postcode6874 AA
Websitehttps://ethealing.nl/nl/events-nl/159-buitenaardse-film-avond-wolfheze

BUITENAARDS FILM AVONDJE BIJ HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE – WOLFHEZE
Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje … het is ook een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen.
Want jazeker, tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

DEZE MAAND …
Kijk even op onze website voor het thema van deze maand !

WIE IS BASHAR ?
Een korte intro van Bashar … hij is een buitenaards ‘mens’ afkomstig van Essassani.
Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.
We delen (letterlijk) veel van ons DNA met deze beschaving en hun beschaving evolueert nu naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 30 jaar met Bashar, een ‘contact specialist’ zoals hij zichzelf voorstelt.
Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens een huiselijk filmavondje met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens een huiselijk filmavondje met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.

LOCATIE EN ORGANISATIE
Deze filmavonden worden verzorgd door Philip en Jacqueline, grondleggers en trainers bij Healing Centre Beyond Medicine.
De locatie voor de filmavond is:

Healing Centre Beyond Medicine
Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Nederland

PARKEREN
Parkeren is deels mogelijk op eigen terrein (ca. 5 auto’s) en verder op een publieke (gratis) parkeerplaats 200 meter verderop.

Ook per openbaar vervoer is de locatie ook goed te bereiken!
Tien minuten wandelen vanaf het station Wolfheze.
En er stoppen ook diverse bussen op een paar minuten loopafstand. Check hiervoor even op www.9292.nl.

TIJDSTIP
Vanaf 19.15 uur worden jullie ontvangen door Philip en Jacqieline met een lekker kopje koffie of thee en om 19.30 start de film.

DATA 2E HELFT 2019
– dinsdag 17 September 2019
– dinsdag 15 Oktober 2019
– dinsdag 19 November 2019
– dinsdag 17 December 2019

DATA 1E HELFT 2020
– dinsdag 21 Januari 2020
– dinsdag 18 Februari 2020
– dinsdag 24 Maart 2020
– dinsdag 21 April 2020
– dinsdag 19 Mei 2020
– dinsdag 16 Juni 2020
– dinsdag 14 Juli 2020

TOEGANGSPRIJS
De toegangsprijs voor deze avond is € 9,- en er is plaats voor maximaal 10 personen.

Berichten