Carla Jadot

 

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StadHengelo
ProvincieOverijssel
LandNederland
Websitehttp://www.alleshelder.nl/

Ik ben Carla Jadôt, in mijn jeugd was ik al zeer geïnteresseerd in het paranormale.
Ik heb er me toen wel enigszins mee bezig gehouden, maar erg veel literatuur was er toen nog niet over te vinden. Zo kwam het dat ik er jaren niets mee gedaan heb totdat… ik op een gegeven moment toch die draad weer oppakte, door het bezoeken van beurzen, avonden van spirituele verenigingen en het lezen van alles wat ik maar op dit gebied te pakken kon krijgen.

Dit resulteerde uiteindelijk in het volgen van diverse opleidingen zoals de beroepsopleiding voor tarotist waar een onderdeel van de opleiding was het bestuderen van astrologie, kosmologie, filosofie, kabbala, kleuren- en elementenleer, numerologie en het therapeutisch werken met de tarot.
Hieruit voortvloeiend heb ik maar gelijk een beroepsopleiding astrologie gevolgd. Tijdens deze opleiding kwam ik ook in aanraking met Reiki en Bachbloesemremedies. Het gevolg is dat ik nu Reiki Master ben en Bachbloesem consulente.
Maar ook andere interesses bleven knagen zodat er o.a. nog een studie van diagnostisch handanalist, Jungiaanse psychologie, gelaatkunde en lichaamstaal er achteraan gingen.
Nog steeds zijn er diverse specialisme die me boeien, dus ik blijf nog steeds bezig.

Bij al deze studies toont de dieperliggende structuur een opmerkelijke samenhang tussen de gebieden die verbonden zijn met het onbewuste van de mens.

Ik geef nu consulten, cursussen, workshop, en lezingen in tarot, handanalyse, astrologie, Bachbloesemremedies, pendelen en Reiki inwijdingen.

CONTACT INFO:
Tel: 06-20849090
E-mail: Carla@jadot.nl

Vraag informatie info@alleshelder.nl

Berichten