Energetische Jaartraining, werken met je Engel

€1,400.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StadMaasbracht
ProvincieLimburg
LandNederland
Websitehttp://www.beidebenenopdegrond.nl

Deze training start op 21 oktober in Maasbracht.

In deze training ervaar, leer en begrijp je wie er – naast de direct zichtbare omgeving – nog meer om je heen is om je te helpen. En ook met wie je (beter niet) kunt samenwerken om ‘goed te doen’ voor jezelf en voor de ander.

Elk blok bestaat uit twee dagen ( of 14 losse dagen) en staat in het teken van jouw zelfontwikkeling, die steeds samen met je gids en andere spirits die hun expertise komen delen, vormgegeven wordt.

Een blok heeft een eigen thema en alle blokken sluiten aan op elkaar waardoor er een duidelijke en goed te volgen opbouw is in de training. De basis van het voorgaande blok komt steeds terug in een volgend blok waardoor het eerder geleerde steeds meer geïntegreerd wordt in je handelingen.

Aan het einde van ‘jouw’ jaartraining kan je communiceren met jouw gids, andere gidsen verstaan en kun je onderscheid maken tussen je ego en je pure jij en weet je zuiver (goed voor jezelf en de ander) te werken.

Tevens kun je je goed staande houden in allerlei energetische lastige situaties en weet je je af te sluiten en open te stellen, afhankelijk van de situatie. Je weet wat jouw specialisme is en je durft hiervoor uit te komen en stevig met beide benen op de grond in de spirituele wereld te staan.

We gaan werken met de volgende thema’s: Zuiver werken als doorgeefluik, Aarden en beschermen, Schonen van eigen persoonlijke ruimte en fysieke lichaam, Licht en Duister, Natuurwezens en het leren plaatsen van Krachtplaatsen.

Kijk op de website voor de inhoud van de training. In de prijs is koffie/thee/lunch en lesmaterialen bij inbegrepen. Er kan uiteraard in termijnen betaald worden.

Berichten