Energie healing

€60.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatKometenlaan 287
StadBilthoven
ProvincieUtrecht
LandNederland
Postcode3721JJ

De basis doelstelling van een healing, is het lichaam weer in evenwicht te brengen.

Deze healing vorm is 25 jaar geleden op het pad van door Dr Eric Pearl gekomen. Niet bij toeval, toeval bestaat niet 🙂
Tijdens reconnective healing gaat het niet over het sturen van energie, manipuleren v/h lichaam of op een andere manier een genezig “afdwingen”.
Met deze healing vorm, re-connect je de originele DNA-strengen met het oorspronkelijke zijn!Reconnective healing is licht, energie en informatie!
Het gaat veel verder dan alle andere vormen van genezing die we tot nu toe kennen. Reiki, chiropractie, acupunctuur enz. zijn onderdelen van energie healing, maar zij brengen allen een beperkte hoeveelheid energie binnen. Deze vorm van healing wordt in werking gezet door energie, informatie, vibratie en resonatie dat via licht wordt gecommuniceerd doorheen het hele lichaam. Het wordt dus niet overgedragen door een chemishe reactie.
Lichtdeeltjes in elk van onze cellen regenereren ons op een natuurlijke wijze. Een healing duurt ongeveer 1 uur, dit incl. een voor en nagesprek.
Voor een healing aan huis zijn de reiskosten € 0,25 km

Gisteren heb ik Marianne zo’n hele mooie healing mogen geven.
Zij was zo lief om haar ervaring die zelfde dag al naar me te mailen , met toestemming om het te delen. Haar ervaring is te lezen in de 1e foto.

Voor meer informatie over Reconnective healing, bel (0626032506) of mail (carla.stroyckens@gmail.com) me gewoon even.

Berichten