ET-Healer Programma – Practitioner

€1,495.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWolfhezerweg 31
StadWolfheze
ProvincieGelderland
LandNederland
Postcode6874 AA
Websitehttp://www.ethealing.nl/index.php/nl/et-healer-programma

Healing Centre Beyond Medicine heeft veel ervaring in het introduceren en begeleiden van nieuwe healers in het werken met buitenaardsen en heeft daarvoor een programma ontwikkeld. We bieden de nieuwe healers ook verschillende manieren van ondersteuning. Als je serieus bent over het worden van een ET-healer, neem dan contact met ons op en doe mee.

De benaming ET-Healer is feitelijk niet een juiste weergave van de rol. De meest specifieke interventie die tot de healing leidt, wordt namelijk door de buitenaardsen en de client gedaan.
De ET-Healer heeft een andere, belangrijke rol in dit proces namelijk die van het zijn van een kanaal, een portal voor de buitenaardsen. De ET-Healer is feitelijk een ‘facilitator’ van een healing-proces.

Om het werk als ET-Healer te kunnen doen wordt je in contact gebracht met een buitenaardse gids (voor zover die er al niet was en jij je daar bewust van was) en daaraan een buitenaards team gekoppeld.
De aard van dit team is meestal zeer specifiek gericht op datgene wat jij (als ziel) van plan bent te gaan doen.
Bij ET-Healers is dit, wat wij noemen, een buitenaards medisch team omdat zij zeer gespecialiseerd zijn op het gebied van welzijn van mensen, zowel fysiek, als emotioneel, mentaal en spiritueel.
Zo’n team werkt voor een bepaalde periode met de healer en zijn gids samen, maar kan van tijd tot tijd van samenstelling veranderen. De gids blijft altijd bij je, het is een ‘zielemaatje’ van je.

De buitenaardse teams willen zo veel mogelijk mensen helpen en kunnen werken voor verschillende healers.
Soms zien we tijdens sessies dat onze eigen teams worden versterkt met teams van elkaar.
Ook zien we dat de teams meer op afstand lijken te gaan staan als een healer zijn/haar intentie of focus niet meer zo op dit vlak heeft liggen.
De buitenaardsen waar wij mee werken zullen nooit iemand dwingen om dit werk te doen of buiten de vrije keuze van de healer omgaan, zelfs niet als dit in jouw ‘zielecontract’ zou staan.

Zij respecteren in extreem hoge mate jou vrije wil en ET-Healer worden is dus een keus van jou die bij jouw manier van leven moet passen.
En de ET’s hebben wat dat betreft een schijnbaar eindeloos geduld met ons – zij trekken zich gewoon even terug en wachten af als de healer er niet voldoende tijd en energie insteekt om het contact op te bouwen.
Dit is een positief gegeven, zij forceren niets en laten de ontwikkeling van het proces volledig over aan het tempo dat de ET-Healer aangeeft!
Behalve het gemotiveerd zijn om ET-healer te worden, moet de kandidaat, op dit punt in zijn leven, er ook klaar voor zijn. Klaar betekent, dat je ook spiritueel volwassen bent en de juiste omstandigheden in je leven hebt om het werk ook daadwerkelijk te kunnen doen.

HET ET-HEALER PROGRAMMA – PRACTITIONER
Dit programma bestaat uit 5 praktijk blokken van 2 aaneengesloten dagen en 3 aparte theoriedagen, waarbij op hoofdlijnen de volgende indeling wordt gebruikt:

Praktijkblok I tm V The Art of Healing
– Contact maken / hebben / voelen met je gids
– Channelen / communiceren met je gids
– Rol, taak en verantwoordelijkheid van de ET-healer
– Persoonlijke groeipunten / je eigen proces
– Ego versus Hogere Zelf
– Do’s en don’ts
– Starten met ET-Healingen, tips, adviezen en valkuilen

In deze blokken ligt de focus op jou als healer, de relatie die je hebt met jezelf, met je gids, de teams en de relatie die je hebt met de wereld.
Er zal gebruik gemaakt worden van verschillende NLP technieken zodat je voor jezelf duidelijkheid krijgt waar mogelijkerwijs jouw groeipunten zitten in het werken met jezelf, met andere mensen en met de buitenaardsen.

Theorie Dag I Energie en de menselijke lichamen
– Energie, energiecentra en energielichamen
– Dimensies en dichtheid
– DNA en RNA
– Anatomie fysieke menselijk lichaam

Theorie Dag II Ziektebeelden in het fysieke lichaam
– Wat is het beeld van ziekte en wat is gezondheid
– Hoe, waar en waarom geeft ons lichaam ziektebeelden
– Veel voorkomende beelden van het fysieke lichaam

Theorie Dag III Ziektebeelden in het emotionele, mentale en spirituele lichaam
– Veel voorkomende beelden van het emotionele lichaam
– Veel voorkomende beelden van het mentale lichaam
– Veel voorkomende beelden van karmische stukken

In de praktijkblokken neemt het oefenen met ET-healing en ET-Communicatie een zeer belangrijke rol in.
Het met elkaar oefenen en ervaren is van onschatbare waarde en geen enkele informatie kan ooit de plaats innemen in een werkveld waar je meer gebruik maakt van je hogere bewustzijn dan van je mentale vermogens.

Ieder praktijkblok bestaat uit 2 aaneengesloten dagen met tussen de blokken een periode van ca. 4-5 weken.
Lunches en diners zijn niet inbegrepen, gelieve die zelf mee te nemen.

De theorie dagen beogen niet een soort medische basiscursus te zijn. Doelstelling van deze dagen is om de ET-Healer bekend te maken met veel voorkomende cases alsmede een basaal kennisnivo mee te g

Berichten